Ontdek de wereld van Maxi-Cosi

Hallo Baby

Begin hier je ontdekkingsreis door de wereld van je kleintje!

Ontdek Hallo Baby

Meer thema's

 • Autostoeltjes
  Autostoeltjes  
 • Kinderwagens
  Kinderwagens  
 • Easia
  Easia  
 • Accessoires
  Accessoires  
 • i-Size
   
 • Technologie
   
 • Crashtest
   
 • Wetgeving
   
 • Veilig reizen
   
 • Inspiratie
   

Vind winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Maxi-Cosi je biedt.

Kunnen we je helpen?

Voor een betrouwbaar advies over Maxi-Cosi producten kun je terecht bij de door ons geselecteerde babyspeciaalzaken. Met hun kennis en ervaring weet je zeker dat je een product krijgt dat het beste bij jou, je kind en jullie lifestyle past.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind het antwoord hier.

Toon vragen en antwoorden

Ontdek de 2wayFamily

Limited Editions

Denim Hearts

Meer informatie

Door andere ouders bekeken

Maxi-Cosi

raadt u Baby Art aan

Bekijk de Baby Art producten

Maxi-Cosi: Autostoeltjes & Kinderwagens

Bij Maxi-Cosi begrijpen we hoe spannend het is als er een nieuwe baby in het gezin komt en hoe opwindend het is om samen tijd door te brengen en de wereld te verkennen, waarbij ouder en nieuwsgierige baby beiden groeien. Daarom streeft Maxi-Cosi al bijna 30 jaar naar innovatie door de veiligste, meest praktische en comfortabele kinderwagens, wandelwagens, buggy's en autostoelen op de markt te ontwerpen. Veel van onze producten hebben de allerhoogste waardering ontvangen van en awards toegekend gekregen door zowel onafhankelijke consumentenorganisaties en specialisten op het gebied van babyartikelen als consumenten.

Kinderwagens van Maxi-Cosi

Als ouder wil je je baby graag overal mee naartoe nemen. Om ieder avontuur met je kindje te kunnen delen, heb je een geschikte kinderwagen of buggy nodig. Daarom hebben we de Maxi-Cosi Mura ontwikkeld, een wandelwagen die een fantastisch zitcomfort biedt.

Autostoeltjes van Maxi-Cosi

Je wilt zeker weten dat je alles hebt gedaan om je kind te beschermen tijdens autoritten. Voor de veiligheid van je kind en voor jouw gemoedsrust heeft Maxi-Cosi een assortiment autostoelen ontwikkeld dat zelfs de zwaarste veiligheidstests met uitstekende resultaten doorstaat. Van baby tot peuter tot schoolgaand kind, voor iedere leeftijdscategorie biedt Maxi-Cosi de beste en veiligste autostoeltjes, zodat jij nog net iets meer van iedere reis kunt genieten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Maxi-Cosi

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in.
Kinderen :
Wij vinden het belangrijk u goed en nauwkeurig advies te geven. Daarom vragen we u hoeveel kinderen u heeft. Dit veld is niet verplicht.
Zwanger :
Kies één van de opties. Wij vinden het belangrijk u goed en nauwkeurig advies te geven. Daarom vragen we u of u zwanger bent. Dit veld is niet verplicht.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in. Wij vinden het belangrijk om u goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we u wanneer u uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees de privacyverklaring.