2wayFix

2wayFix


De Maxi-Cosi 2wayFix biedt de beste bescherming en is de veiligste manier om kinderen te vervoeren. Ze kunnen vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar achterwaarts vervoerd worden. Het hoofd en de nek worden hierdoor aanzienlijk beter beschermd. De 2wayFix maakt deel uit van de 2wayFamily. De autostoeltjes Pebble Plus en 2wayPearl kunnen er beide op bevestigd worden. De Pebble wordt gebruikt vanaf de geboorte tot het moment dat het hoofd van het kindje boven de kuip uitsteekt. Vervolgens wordt er overgestapt op de 2wayPearl. De 2wayFix is heel gebruiklsvriendelijk. Hij wordt bevestigd met ISOFIX en het autostoeltje kan er zo op vastgeklikt worden. De 2WayFix base bevestigt met een licht- en geluidssignaal dat het autostoeltje veilig bevestigd is. 

Past dit autostoeltje in mijn auto?

Ontdek hier meer over de veiligheid van deze autostoel…

Autostoel installatie
 • ISOFIX
  ISOFIX

  In combinatie met een ISOFIX base

  Isofix iconIsoFix Support Leg

Je kunt een autostoeltje vastzetten met ISOFIX of met de autogordel. Afhankelijk van je auto en jouw persoonlijke situatie kun je de stoel kiezen die het beste bij je past.
Leer meer over autostoel installatie

Kenmerken
 • Langer achterwaarts vervoer mogelijk vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar in combinatie met de Pebble Plus en de 2wayPearl
 • Feedback correcte installatie door middel van een licht- en geluidsignaal, waardoor het risico op onjuiste installatie tot een minimum beperkt wordt
 • Feedback correcte installatie: feedback om de airbag van de passagierssoel uit te zetten en om de baby niet voorwaarts te vervoeren voordat deze minimaal 15 maanden oud is
 • Gemak: Click-and-go
 • Compact en modern design dat past bij de meeste auto's
 • Geeft een signaal als de batterijen bijna leeg zijn (30%) (inclusief 2 AA penlight batterijen)
 • De 2wayFix funcioneert ook met een lege batterij, maar het is aan te bevelen deze te vervangen op het moment dat het signaal af gaat om het licht- en geluidsignaal te waarborgen.
Handleidingen
FAQ's
Kan de Maxi-Cosi 2wayFix-base in alle auto's geïnstalleerd worden?
De 2wayFix-base kan geïnstalleerd worden in bijna alle auto's met ISOFIX. Er zijn een aantal uitzonderingen. Raadpleeg hiervoor onze Autotypenlijst.
Hoe kan ik de afsteunpoot het beste opslaan?
Zorg er voor dat de afsteunpoot compleet ingevouwen is (zo kort mogelijk). Leg de afsteunpoot tegen de binnenkant van de base en verleng de afsteunpoot een stukje (±1 cm). Zo blijft de afsteunpoot zitten in deze positie.
Is het nog veilig om de Maxi-Cosi 2wayFix te gebruiken als de batterijen leeg zijn?
Eenmaal geïnstalleerd, de veiligheid komt niet in gevaar door de batterijen. Het licht en geluid geven een indicatie aan of de base correct is geïnstalleerd. Wanneer de batterijen bijna leeg zijn, wordt dit doormiddel van een LED lichtje en een waarschuwingssignaal weergegeven. De batterijen kunnen vervangen worden aan de onderkant van de 2wayFix. Gemiddeld gaan de batterijen 2 jaar mee.
De display met twee geschakelde bollen geeft een rood teken, wat kan ik doen?
Het licht met twee geschakelde bollen geeft een correcte installatie aan van de afsteunpoot van de 2wayFix.  Zorg dat de afsteunpoot compleet uitgevouwen is zodat de hoek van de afsteunpoot is iets groter is dan 90 graden. Raadpleeg de manual voor meer informatie over de interactieve display
Wat is de functie van het opstaande verlengstuk op de 2wayFix?
Het opstaande verlengstuk op de 2wayFix geeft meer stabiliteit en veiligheid voor langer achterwaarts vervoer. In combinatie met de 2wayFix kan de 2wayPearl achterwaarts gebruikt worden tot ca. 4 jaar.
Bekijk alle FAQ's

maxi-cosi ouders

Select your language

Verstuur naar een vriend(in)

Met dit formulier verstuur je eenvoudig de link naar dit product door naar je partner, vriend of vriendin

Je e-mailadres *
Heb je je e-mailadres ingevuld?
E-mail *
Heb je je e-mailadres ingevuld?
Bericht *
Heb je een bericht ingevuld?