Family

Family


Met een baby op komst kun je niet anders dan vooruitzien en vooruit plannen. Wil je nu en op langere termijn gegarandeerd zijn van de beste veiligheid voor je kleintje, dan is de Maxi-Cosi FamilyFix base een goed uitgangspunt.

De FamilyFix-base gebruik je direct na de geboorte met het Pebble of CabrioFix baby-autozitje. Is je kind daarvoor te groot geworden, stap je over op de Pearl peuterstoel, die je op dezelfde FamilyFix-base klikt. Twee opeenvolgende stoeltjes op één en dezelfde base, voor jarenlange Isofix-veiligheid en gebruiksgemak.

De met internationale designprijzen onderscheiden FamilyFix is ook meteen het meest innovatieve. Duidelijke licht- en geluidssignalen geven direct weer of de installatie van de base, positionering van de afsteunpoot en bevestiging van het autozitje goed zijn uitgevoerd.

Uniek: de FamilyFix heeft een verstelmogelijkheid voor een extra zitstand. Hierdoor wordt meer beenruimte gecreëerd voor het baby-autozitje, waardoor het langer achterwaarts gericht kan biljven zitten.

Vanaf de geboorte tot 3½ jaar heb je als ouder geen omkijken naar de veiligheid en het welzijn van je baby en peuter!

Past dit autostoel in mijn auto?

Ontdek hier meer over de veiligheid van deze autostoel…

Autostoel installatie

Je kunt een autostoeltje vastzetten met ISOFIX of met de autogordel. Afhankelijk van je auto en jouw persoonlijke situatie kun je de stoel kiezen die het beste bij je past.
Leer meer over autostoel installatie

Veiligheids awards
  • Consumentenbond - waardering 'goed'
Instructievideos
Kenmerken
Handleidingen
FAQ's

maxi-cosi ouders

Select your language

Verstuur naar een vriend(in)

Met dit formulier verstuur je eenvoudig de link naar dit product door naar je partner, vriend of vriendin

Je e-mailadres *
Heb je je e-mailadres ingevuld?
E-mail *
Heb je je e-mailadres ingevuld?
Bericht *
Heb je een bericht ingevuld?
Captcha *
Captcha Description
Captcha Captcha Validation