Lila
Comfort all the way

Ontdek Maxi-Cosi Lila
maxicosipushchairlilanomadgreypackshotangle640x390

Ontdek de Lila


Eigenlijk wil je je kindje nooit loslaten. Maar als het dan toch even moet, dan is de Lila het beste alternatief voor jouw armen. Onze nieuwste kinderwagen, ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen, is ontworpen voor ultiem comfort voor jouw baby of peuter en maakt je leven als ouder ook een stuk makkelijker.

Ultimate comfort for relaxing walks


We developed our cocooning ShapeOfYou ergonomic inlay with pediatricians to provide optimum travel comfort from day one. Your baby’s legs are lifted to help reduce reflux and spacing reduces pressure under the head to prevent flat-head syndrome. For nap-time, the seat easily transforms into a Quick-Bassinet, allowing your newborn to sleep in the optimum full lie-flat position.

Klaar voor ieder seizoen

 
Met de Lila kun je het hele jaar door lekker naar buiten met je kindje. Het omkeerbaar thermo regulerend matrasje met ademende 3D mesh bekleding houdt je kindje koel in de zomer, terwijl de fleece-bekleding aan de andere zijde zorgt voor extra warmte in de winter. De geïntegreerde 'nap-keeper' beschermt tegen de felle zon en houdt insecten buiten.

Super gemakkelijk in gebruik

 
De Lila in je auto laden of opbergen in huis? Geen probleem. Met één hand vouw je de Lila snel en invoudig in en uit. De XL uitneembare boodschappenmand is nog zo'n slim extra'tje dat jouw leven als ouder makkelijker maakt.

Groeit mee met je familie

 
Gezinsuitbreiding op komst? Met de Lila Duo Kit (apart te koop) verander je jouw Lila naar een duo-kinderwagen, zodat je baby en peuter samen kunnen genieten van een comfortabele wandeling. Zo hoef je dus geen aparte kinderwagen aan te schaffen en kun je onbezorgd op pad met je kindjes.

Creëer jouw ideale 3-in-1 reissysteem

Combineer Lila met een Maxi-Cosi baby autostoeltje en reiswieg voor nog meer flexibiliteit. Door het eenvoudige kliksysteem en de slimme geheugenknoppen switch je super makkelijk van auto naar kinderwagen. Zo heb je vanaf de allereerste dag de meest comfortabele en veilige reisoplossing voor iedere situatie.

Meer over het 3-in-1 reissysteem

 

Vind de kinderwagen die bij je past

Stadliefhebber of meer een natuurmens? Met onze collectie Urban en Outdoor kinderwagens zit er altijd wel een kinderwagen tussen die past bij jouw levensstijl.

Select your language

Verstuur naar een vriend(in)

Met dit formulier verstuur je eenvoudig de link naar dit product door naar je partner, vriend of vriendin

Je e-mailadres *
Heb je je e-mailadres ingevuld?
E-mail *
Heb je je e-mailadres ingevuld?
Bericht *
Heb je een bericht ingevuld?
Captcha *
Captcha Description
Captcha Captcha Validation