Ontdek de wereld van Maxi-Cosi

Hallo Baby

Begin hier je ontdekkingsreis door de wereld van je kleintje!

Ontdek Hallo Baby

Meer thema's

 • Autostoeltjes
  Autostoeltjes  
 • Kinderwagens
  Kinderwagens  
 • Easia
  Easia  
 • Accessoires
  Accessoires  
 • i-Size
   
 • Technologie
   
 • Crashtest
   
 • Wetgeving
   
 • Veilig reizen
   
 • Inspiratie
   

Vind winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Maxi-Cosi je biedt.

Kunnen we je helpen?

Voor een betrouwbaar advies over Maxi-Cosi producten kun je terecht bij de door ons geselecteerde babyspeciaalzaken. Met hun kennis en ervaring weet je zeker dat je een product krijgt dat het beste bij jou, je kind en jullie lifestyle past.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind het antwoord hier.

Toon vragen en antwoorden

Veiligheidsmededeling

Maxi-Cosi Citi SPS

Sabelt SPA, een van onze leveranciers van harnassen, is erachter gekomen dat een specifiek soort gordelslot gebruikt voor baby-autostoeltjes in sommige gevallen een fabricagedefect kan vertonen dat kan leiden tot een verminderde veiligheid. Hoewel het defect slechts zeer zelden voorkomt (minder dan 0.03%), zijn wij van mening dat de veiligheid bij producten voor kinderen voorop staat. In zeldzame gevallen kan het gordelslot openen na een botsing. Zelfs als er geen incident wordt gemeld willen wij, in samenspraak met Sabelt, voorzorgsmaatregelen treffen voor een uitgebreide controle.

Stap 1: Hoe weet ik of ik een Maxi-Cosi Citi SPS heb?

Dit gordelslot wordt door Maxi-Cosi alleen gebruikt voor één specifiek babyautostoeltje: de Citi SPS. U kunt dit stoeltje makkelijk herkennen met behulp van de onderstaande afbeelding.

Let op: de bovenstaande productfoto toont het model en het gordelslot. De kleur kan echter afwijken.

Als u een ander type autostoeltje van Maxi-Cosi heeft, is het gordelslot geheel veilig, u hoeft dus verder niets te controleren.

Stap 2: Wat is de productiedatum?

Alleen de Citi SPS autostoeltjes die geproduceerd zijn sinds 1 juni 2012 (week 23) moeten worden gecontroleerd. U kunt de productiedatum controleren op de sticker aan de onderzijde van het autostoeltje.

In dit voorbeeld verwijst het nummer 1613 naar de productiedatum. Het nummer in dit voorbeeld betekent week 16 van 2013. Als er op de sticker op uw Citi SPS een nummer staat tussen week 23/2012 en  52/2012 en tussen week 01/2013 en 22/2013, raden we u dringend aan om het gordelslot te vervangen.

De onderstaande afbeelding laat zien hoe het gordelslot eruitziet.

Stap 3: Hoe krijg ik een nieuw gordelslot?

Als u zeker weet dat u een Maxi-Cosi Citi SPS heeft binnen bovenstaand vemelde periode, vul dan dit formulier in. U ontvangt dan binnen enkele dagen het nieuwe gordelslot met eenvoudige instructies om het gordelslot te vervangen.

Vraag een nieuw gordelslot aan ter vervanging -->

Het gordelslot kan heel eenvoudig door uzelf vervangen worden. Natuurlijk wordt u bij het vervangen geholpen door de vervangingsinstructies bij het geleverde gordelslot. U kunt ook de stappen in de video volgen. 

Als u meer informatie wilt of hulp nodig heeft bij het vervangen van het gordelslot, kunt u ons bellen op 0800 26 554.

We bieden onze excuses aan voor eventueel ongemak.

Team van Maxi-Cosi

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Maxi-Cosi

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in.
Kinderen :
Wij vinden het belangrijk u goed en nauwkeurig advies te geven. Daarom vragen we u hoeveel kinderen u heeft. Dit veld is niet verplicht.
Zwanger :
Kies één van de opties. Wij vinden het belangrijk u goed en nauwkeurig advies te geven. Daarom vragen we u of u zwanger bent. Dit veld is niet verplicht.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in. Wij vinden het belangrijk om u goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we u wanneer u uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees de privacyverklaring.