Ontdek de wereld van Maxi-Cosi

Hallo Baby

Begin hier je ontdekkingsreis door de wereld van je kleintje!

Ontdek Hallo Baby

Meer thema's

 • Autostoeltjes
  Autostoeltjes  
 • Kinderwagens
  Kinderwagens  
 • Easia
  Easia  
 • Accessoires
  Accessoires  
 • i-Size
   
 • Technologie
   
 • Crashtest
   
 • Wetgeving
   
 • Veilig reizen
   
 • Inspiratie
   

Vind winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Maxi-Cosi je biedt.

Kunnen we je helpen?

Voor een betrouwbaar advies over Maxi-Cosi producten kun je terecht bij de door ons geselecteerde babyspeciaalzaken. Met hun kennis en ervaring weet je zeker dat je een product krijgt dat het beste bij jou, je kind en jullie lifestyle past.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind het antwoord hier.

Toon vragen en antwoorden

Nieuws

25 mei 2014

2wayPearl getest als het beste verstelbare autostoeljte ooit

Jaarlijks testen onafhankelijke Europese testorganisaties een groot aantal autostoeltjes op veiligheid en bruikbaarheid. Autostoeltjes van Maxi-Cosi worden ontwikkeld op basis van de nieuwste en meest geavanceerde kennis en getest volgens de strengste veiligheidseisen. We zijn dus blij dat dit wordt erkend door externe testorganisaties, zoals blijkt uit hun test voor het voorjaar van 2014. De 2wayPearl (met de 2wayFix-base) werd daarbij uitgeroepen tot beste autostoeltje voor peuters. Op basis van alle recente testen kunnen we zelfs stellen dat 2wayPeal - die zowel achterwaarts als voorwaarts kan worden gericht - het meest succesvolle autostoeltje voor peuters ooit is.

In de autostoeltjestest van ETC (StiWa, ADAC, TCS en ÖAMTC) krijgt de 2wayPearl met de 2wayFix-base een waardering van vier sterren, zowel voor de bruikbaarheid als voor de veiligheid. Daarnaast werd ook de Pebble getest in combinatie met 2wayFix. Deze combinatie kreeg een algehele waardering van vier sterren, met vier sterren voor de veiligheid en vijf sterren voor de bruikbaarheid.

De Maxi-Cosi 2wayPearl is het eerste autostoeltje met de modernste technologie dat voldoet aan de i-Size (R129)-regelgeving. De 2wayPearl werd in de ETC-test van 2014 niet alleen uitgeroepen tot het beste autostoeltje voor peuters, maar kreeg ook de hoogste algehele score voor een verstelbaar autostoeltje in de recente geschiedenis. Dit is onder meer te danken aan de score van 1,9 volgens de StiWa-metingen. Met verstelbare autostoeltjes kunt u uw kind zowel in achterwaarts als voorwaarts gerichte positie meenemen in de auto.

Maxi-Cosi houdt bij het ontwerpen van de autostoeltjes niet alleen rekening met de veiligheidsaspecten, maar ook met een optimaal gebruiksgemak. Eenvoudig te gebruiken producten worden nu eenmaal minder vaak verkeerd gebruikt en ook dit draagt bij aan een veel betere veiligheid.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Maxi-Cosi

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in.
Kinderen :
Wij vinden het belangrijk u goed en nauwkeurig advies te geven. Daarom vragen we u hoeveel kinderen u heeft. Dit veld is niet verplicht.
Zwanger :
Kies één van de opties. Wij vinden het belangrijk u goed en nauwkeurig advies te geven. Daarom vragen we u of u zwanger bent. Dit veld is niet verplicht.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in. Wij vinden het belangrijk om u goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we u wanneer u uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees de privacyverklaring.