Ontdek de wereld van Maxi-Cosi

Hallo Baby

Begin hier je ontdekkingsreis door de wereld van je kleintje!

Ontdek Hallo Baby

Meer thema's

 • Autostoeltjes
  Autostoeltjes  
 • Kinderwagens
  Kinderwagens  
 • Easia
  Easia  
 • Accessoires
  Accessoires  
 • i-Size
   
 • Technologie
   
 • Crashtest
   
 • Wetgeving
   
 • Veilig reizen
   
 • Inspiratie
   

Vind winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Maxi-Cosi je biedt.

Kunnen we je helpen?

Voor een betrouwbaar advies over Maxi-Cosi producten kun je terecht bij de door ons geselecteerde babyspeciaalzaken. Met hun kennis en ervaring weet je zeker dat je een product krijgt dat het beste bij jou, je kind en jullie lifestyle past.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind het antwoord hier.

Toon vragen en antwoorden

Expert in veilig vervoer

Veilige autostoelen geïnspireerd door jou

Wat maakt ons anders? We hebben al bijna 30 jaar ervaring als expert in veilig vervoer van kinderen in de auto. Als marktleider op dit gebied spreekt het voor zich dat onze autostoeltjes tot de veiligste ter wereld behoren. We maken gebruik van geavanceerde technologie om jouw kindje de grootste veiligheid te bieden tijdens autoritten.

Jij maakt het verschil

Onze producten moeten zowel gebruiksvriendelijk zijn voor jou als comfort en veiligheid bieden voor je kindje tijdens jullie autoreizen. We willen daarom samen met jou reisoplossingen creëren die naadloos in je dagelijkse routine passen, zonder de veiligheid en het welzijn van je kindje uit het oog te verliezen.

We waarderen enorm de feedback die we van ouders ontvangen over onze producten en werken nauw samen met ouders om ervoor te zorgen dat onze producten snel, eenvoudig en intuïtief kunnen worden gebruikt.

Weergaloze referenties

We werken samen met internationale, wetgevende commissies en delen onze kennis en expertise om de veiligheid van kinderen in de auto alsmaar te vergroten. Zo hebben we ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de nieuwe Europese regelgeving i-Size die in juli 2013 van kracht gaat. Een belangrijk vervolgstap voor nóg veiliger vervoer van kinderen, wat geheel aansluit bij onze missie….!

Lees meer over onze veiligheidstechnologie voor autostoelen en tips voor veilig reizen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Maxi-Cosi

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in.
Kinderen :
Wij vinden het belangrijk u goed en nauwkeurig advies te geven. Daarom vragen we u hoeveel kinderen u heeft. Dit veld is niet verplicht.
Zwanger :
Kies één van de opties. Wij vinden het belangrijk u goed en nauwkeurig advies te geven. Daarom vragen we u of u zwanger bent. Dit veld is niet verplicht.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in. Wij vinden het belangrijk om u goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we u wanneer u uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees de privacyverklaring.