Ontdek de wereld van Maxi-Cosi

Hallo Baby

Begin hier je ontdekkingsreis door de wereld van je kleintje!

Ontdek Hallo Baby

Meer thema's

 • Autostoeltjes
  Autostoeltjes  
 • Kinderwagens
  Kinderwagens  
 • Easia
  Easia  
 • Accessoires
  Accessoires  
 • i-Size
   
 • Technologie
   
 • Crashtest
   
 • Wetgeving
   
 • Veilig reizen
   
 • Inspiratie
   

Vind winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Maxi-Cosi je biedt.

Kunnen we je helpen?

Voor een betrouwbaar advies over Maxi-Cosi producten kun je terecht bij de door ons geselecteerde babyspeciaalzaken. Met hun kennis en ervaring weet je zeker dat je een product krijgt dat het beste bij jou, je kind en jullie lifestyle past.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind het antwoord hier.

Toon vragen en antwoorden

car seat safety technology

Veiligheidstechnologie

Veiligheid & Technologie

Wat is Isofix?

Isofix is een wereldwijd gestandaardiseerd bevestigingssysteem en biedt de veiligste en meest gemakkelijke manier om een kinderautostoel correct te installeren, zonder de autogordels te hoeven gebuiken voor installatie van de stoel zelf. Isofix is ontwikkeld in samenwerking met de auto-industrie. Bijna alle nieuwe auto's beschikken tegenwoordig over Isofix. Lees meer over Isofix.  

Wat is AirProtect®?

AirProtect® is de meest innovatieve technolgie voor zijwaartse hoofdbescherming. Het biedt de beste bescherming aan het kwetsbare hoofd van een kindje in een autostoel. Lees meer over AirProtect®.

Wat is Side Protection System (SPS)?

Om je kind goede hoofdbescherming te bieden, zijn alle Maxi-Cosi autostoelen inclusief de basismodellen voorzien van SPS om bescherming te bieden in geval van een zijwaartse aanrijding. Het gepatenteerde Side Protection System (SPS) biedt bescherming aan het hoofd, de schouders en heupen van het kind. Lees meer over Side Impact Protection.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Maxi-Cosi

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in.
Kinderen :
Wij vinden het belangrijk u goed en nauwkeurig advies te geven. Daarom vragen we u hoeveel kinderen u heeft. Dit veld is niet verplicht.
Zwanger :
Kies één van de opties. Wij vinden het belangrijk u goed en nauwkeurig advies te geven. Daarom vragen we u of u zwanger bent. Dit veld is niet verplicht.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in. Wij vinden het belangrijk om u goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we u wanneer u uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees de privacyverklaring.