Veiligheids-awards voor Maxi-Cosi autostoelen!

Alle testresultaten op een rijtje

Ontmoet onze winnaars!

Onze autostoelen doen het goed! Bekijk hieronder welke Maxi-Cosi autostoelen een goede score hebben gekregen en welke testwinnaars zijn in de onafhankelijke Stiftung Warentest.

MC 2019 maxicosi CabrioFix packshot 570x372px

4 STERREN VOOR DE CABRIOFIX

Ook onze CabrioFix doet goed! Deze baby autostoel kreeg een vier-sterren score, ook in combinatie met onze FamilyFix ISOFIX. 

Bekijk de CabrioFix

AXISSFIX AIR - BEST IN CLASS

In oktober 2017 introduceerden wij de Maxi-Cosi AxissFix Air, de allereerste autostoel met geïntegreerde AIRBAGS. Wij zijn dan ook ontzettend trots om te mogen melden dat de AxissFix Air als ‘BEST IN CLASS’ is beoordeeld in de categorie veiligheid bij gebruik in een voorwaarts gerichte positie. Dit maakt de AxissFix Air de veiligste keuze in het voorwaarts vervoer van je peuter.

Bekijk de AxissFix Air

PEARL PRO I-SIZE - 4 STERREN

Onze achterwaarts-gerichte Pearl Pro i-Size is als 'goed' (2,0) beoordeeld in combinatie met de FamilyFix One i-Size base.

Ontdek de Pearl Pro i-Size

ROCK- TESTWINNER

De Rock is onze nieuwste i-Size baby autostoel. In de categorie voor baby autostoelen is de Rock als beste getest! De autostoel is getest in combinatie met de Family Fix One i-Size base en scoort met en zonder deze combinatie 4 van de 5 sterren. 

Ontdek de Rock

 

Wat is de Stiftung Warentest? 

 De Stiftung Warentest is binnen Europa de meest toonaangevende en onafhankelijke consumenten test organisatie. Deze organisatie heeft als doel het helpen van consumenten door onpartijdige en objectieve informatie te verstrekken over resultaten van vergelijkende onderzoeken van goederen en services. Ze kopen (anoniem) producten, voeren onafhankelijk testen uit en geven resultaten die alleen gebaseerd zijn op objectieve resultaten. De testen op autostoelen worden georganiseerd door de ADAC, ÖAMTC en TCS Stiftung samen met de Stiftung Warentest.

 

 

Hoe testen wij onze autostoelen? 

Als een van de enige autostoelen fabrikanten hebben wij eigen ultramoderne crash-test faciliteiten in o.a. Cholet, Frankrijk en Columbus, Illinois USA. Hierdoor kunnen wij veel meer dan het minimale verplichte aantal crashtest uitvoeren vanaf de vroege ontwikkeling van een autostoel tot de productiefase.

Select your language