Kies de mooiste kinderwagenaccessoires

Klaar voor alle omstandigheden

Niets is leuker dan samen met je kindje eropuit trekken. Het hele jaar door! We hebben een breed gamma accessoires voor de kinderwagen om je kindje te beschermen tegen alle omstandigheden. Of gewoon om de wandeling samen nog leuker te maken.

Winteraccessoires
Op een koude dag heerlijk naar buiten, genieten van de frisse lucht. Onze herfst- en winteraccessoires, zoals regenscherm en voetenzak, houden je kindje aangenaam warm, droog en comfortabel. Ook bij lagere temperaturen!

In onze voetenzak zitten de teentjes knus. Hij past op al onze kinderwagens en je baby kan er gemakkelijk in en uit. En als je baby groter wordt en een vestje kan dragen, blijft de voetenzak bruikbaar om de beentjes warm te houden.

Regenachtige dag of onverwachte bui? Geen probleem met een kinderwagen van Maxi-Cosi. Een regenscherm is inbegrepen bij al onze kinderwagens, dus je kindje blijft zeker warm en droog.

Zomeraccessoires
Wandelen in de zon, dat is pas genieten. Maar je wilt natuurlijk wel zien dat je baby’tje zich niet verbrandt! Met onze parasol kun je de ganse zomer samen op op stap, want de gevoelige huid en oogjes van je baby blijven veilig in de schaduw. De parasol is gemakkelijk te bevestigen en flexibel in gebruik.

De pret van een gezellig daguitstapje is snel voorbij als je onvoldoende gerief of babyvoeding bij hebt.

Bij onze reistassen is een verversmatje inbegrepen. De Original Bag kan bovendien gebruikt worden als stoelverhoger vanaf dat je kindje zelfstandig kan zitten. De FlexiBag helpt je al je babygerief te sorteren, met aparte vakken voor de losse spulletjes. Des te hygiënisch!

Heeft je baby een grotere broer of zus? Dan kun je bijna niet zonder meerijdplankje! Je kleuter vindt het fantastisch om 'achterop' de kinderwagen te staan en kan zo veilig en gemakkelijk overal mee naar toe. Ons meerijdplankje is eenvoudig aan- en af te koppelen.Bekijk al onze kinderwagen accessoires

tips

3 in 1 kinderwagen

Optimaal gebruiksgemak

Lees meer
Babydrager

Houd je baby dicht bij je

Lees meer

Gerelateerde producten

Voetenzak

Warme voeten zijn blije voeten

Lees meer
Original Bag

Complete verzorgingstas

Meerijdplankje

Stap maar op

Lees meer

Volg ons op Facebook

Select your language