Waarom een omkeerbaar kinderwagenzitje?

Je kindje kijkt het liefst naar jou

De ogen van je baby daar kun je in verdrinken. En omgekeerd kijkt je kindje het liefst alleen naar jou. Dat blijft zo als je naar buiten gaat. Wat er ook gebeurt in de wereld rondom jullie, je baby blijft zoeken naar oogcontact en weet: het is veilig. Daarom is een kinderwagen waarin je kindje naar je kijkt juist zo een goede keuze.

Omkeerbare zitjes
De meeste kinderwagens die je al van bij de geboorte kunt gebruiken, hebben een omkeerbare zitting zodat je kindje je kan zien of juist vooruit kan kijken.

Voor je kindje zelf is het beter – zeker tijdens de eerst negen maanden – om oogcontact te kunnen maken met degene die de kinderwagen duwt.In een kinderwagen met de zitting naar je gedraaid kan je baby je zien en je stem goed horen, waardoor hij zich meer op zijn gemak zal voelen.

Je baby heeft het graag als je af en toe voorover buigt voor een kusje of een streling. En voor jou is het ook heerlijk om te zien hoe dat gezichtje opklaart als je je kindje aandacht geeft.

Zelf ben je ook meer ontspannen als je kunt zien hoe je kindje zich voelt. Is het niet te warm of te koud, heeft het een snotneus, schijnt de zon niet in zijn gezicht... Een kleine baby kan niet te veel indrukken in één keer verwerken en moet de wereld op zijn eigen tempo ontdekken.

Wanneer draai je het zitje om?
Naarmate je baby groter wordt, wordt zij of hij nieuwsgieriger naar alles buiten het eigen veilige wereldje. Je kunt dan stap voor stap proberen of het vooruit kijken bevalt. Wissel van positie, probeer het af en toe voor een uurtje en kijk hoe je kindje reageert. Dat is heel eenvoudig met een omkeerbaar zitje.

Probeer het eens in een rustig park, waarbij je naast de kinderwagen gaat staan om de bloemen en de eendjes te tonen. Je kunt dan langzaam opbouwen totdat je het zitje definitief naar voor toe zet.

Ontdek de omkeerbare kinderwagens Mura Plus 3 en Mura Plus 4.

tips

Keuze hulp

Tips voor het maken van je keuze

Lees meer
Creëer zelf je kinderwagen reissyteem

De perfect stijl voor je kinderwagen

Lees meer
3 in 1 kinderwagen

Optimaal gebruiksgemak

Lees meer

Gerelateerde producten

Mura Plus 3

Maak van je uitstapje een groot avontuur

Lees meer
Mura Plus 4

Maak van je uitstapje een groot avontuur

Lees meer

Volg ons op Facebook

Select your language

Verstuur naar een vriend(in)

Met dit formulier verstuur je eenvoudig de link naar dit product door naar je partner, vriend of vriendin

Je e-mailadres *
Heb je je e-mailadres ingevuld?
E-mail *
Heb je je e-mailadres ingevuld?
Bericht *
Heb je een bericht ingevuld?
Captcha *
Captcha Description
Captcha Captcha Validation