Maxi-Cosi Leona
XL-comfort. XS-formaat.
De nieuwe Leona-kinderwagen biedt maximaal comfort in een ultracompact formaat en is perfect voor het leven in de stad. De Leona is superlicht en gemakkelijk op te vouwen en heeft een slim omkeerbaar zitje zodat je hem kunt gebruiken vanaf de geboorte tot je kindje 4 jaar oud is.
False
3-in-1-reissysteem

De Maxi-Cosi Leona kun je al vanaf de geboorte gebruiken. Zo kun je meteen beginnen met het samen verkennen van de wereld. En dankzij het slimme ontwerp van deze kinderwagen kun je hem gebruiken in combinatie met een compatibele reiswieg (vanaf 0 maanden tot 6 maanden) en een compatibel babyautostoeltje (vanaf 0 maanden tot 15 maanden).

Je kunt je kinderautostoel op het frame van de Leona kinderwagen klikken of je kunt je Oria of Jade reiswieg op het frame van de kinderwagen gebruiken voor nog meer gemak en comfort.

Maximaal comfort met een stadsvriendelijk formaat

De ultracompacte Maxi-Cosi Leona-kinderwagen heeft het allemaal in zijn mars. Hij combineert maximaal comfort met een stadsvriendelijk formaat. Oneffen trottoirs, stoepranden en straten in de stad? Een koud kunstje. De superzachte gevoerde zitting en schokabsorberende vering van de Maxi-Cosi Leona laten elke wandeling vlotjes en ultracomfortabel verlopen.Met een gewicht van slechts 7,5 kg is de Leona superlicht. Hij is makkelijk op te vouwen en past in kleine ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan kofferbakken van taxi’s. Zo maakt hij je leven in de stad lekker makkelijk.

Ultracompact op te vouwen

De Maxi-Cosi Leona-kinderwagen biedt maximaal comfort in een uiterst compact formaat. Hij is superlicht, past in kleine ruimtes zoals de kofferbak van een taxi en maakt het leven in de stad gemakkelijk.

De Maxi-Cosi Leona kan snel en gemakkelijk met één hand worden opgevouwen, zodat je je kleintje altijd kunt vasthouden als je een trap op of af loopt of wanneer je de kofferbak van een auto inlaadt.

 

  • Ultracompact op te vouwen
  • Slechts met één hand opgevouwen

Omkeerbaar zitje

Het zitje van de Maxi-Cosi Leona is zo ontworpen dat je supermakkelijk van kijkrichting wisselt. Kies of je de blik van je baby op jou of de wijde wereld wilt richten. Laat je baby of peuter genieten van het beste van twee werelden. Met de beste uitzichten. Als je baby klein is, kun je hem met het gezicht naar jou gericht houden en als hij nieuwsgieriger is, kun je snel en gemakkelijk overschakelen zodat je baby met het gezicht naar de wereld gericht is.

 

  • In beide richtingen verstelbaar
  • Een vlakke ligstand in beide richtingen

Altijd comfortabel!

Wat voor weer het ook is, je baby zal altijd comfortabel en ontspannen zijn met de extra overdekte zonnekap, terwijl de ouders kunnen genieten van de vele handige opbergmogelijkheden van de Leona, zoals de ruime mand.

Verstelbare rugleuning

Naarmate je kleintje groter wordt, kun je de rugleuninghoogte makkelijk aanpassen. Zo kunnen jij en je groeiende kindje met zijn tweetjes de stad blijven verkennen. In alle comfort.

Shop alle producten
Leona
Oria
Pebble 360