8797243110_2019_maxicosi_carseat_toddlercarseat_pearlproisize_blue_nomadblue_3qrt_left
8797243110_2019_maxicosi_carseat_toddlercarseat_pearlproisize_blue_nomadblue_3qrt_left 8797243110_2019_maxicosi_carseat_toddlercarseat_pearlproisize_blue_nomadblue_fixedimage_front 8797243110_2019_maxicosi_carseat_toddlercarseat_pearlproisize_blue_nomadblue_fixedimage_side 8797243110_2019_maxicosi_carseat_toddlercarseat_pearlproisize_easyadjustmentharness_blue_nomadblue_zoom 8797243110_2019_maxicosi_carseat_toddlercarseat_pearlproisize_rearwardfacingrecline_blue_nomadblue_side 8797243110_2019_maxicosi_carseat_toddlercarseat_pearlproisize_safetyharness_blue_nomadblue_front

Pearl Pro i-Size

Achterwaarts gericht autostoeltje voor peuters tot 4 jaar
Vanaf ca. 6 maanden tot ca. 4 jaar
Van 67 tot 105 cm
0 - 18,5 kg
€  209,00 Adviesprijs €  219,00
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

i-Size hoogste veiligheidsprestatie

Verbeterde veiligheidsnorm draagt bij aan de extra bescherming van het hoofdje en de nek

Achterwaarts én voorwaarts veilig reizen

Kan zowel achterwaarts als voorwaarts gericht worden gebruikt

Onderdeel van de 3wayFamily

Te gebruiken met de 3wayFix als opvolger van de Maxi-Cosi Jade reiswieg of Pebble Pro

Openstaand gordelsysteem

Innovatief openstaand gordelsysteem blijft openstaan om het kind gemakkelijk en snel in en uit het stoeltje te tillen

Productomschrijving

Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size zorgt voor veilig en comfortabel reizen voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar. Het voldoet aan de nieuwste i-Size wetgeving, past perfect bij de 3wayFix-basis en maakt achterwaarts gericht reizen mogelijk voor kindjes tot 105 cm.

Installatie

Met de Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size is het installeren van je autostoel eenvoudiger dan je denkt !

Installeer eerst de 3wayFix-basis in je auto met behulp van de ISOFIX-verbindingspunten. Klik vervolgens het Pearl Pro i-Size autostoeltje recht op de basis met een simpele "klik". De basiseenheid zal je elke keer laten weten wanneer je baby is beveiligd en je klaar bent om te "vertrekken”!

Raadpleeg de gebruikershandleiding of lees onze checklist voor de juiste ISOFIX-installatie.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Voor ons is de veiligheid van je kind de topprioriteit van Maxi-Cosi.

Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size voldoet aan de nieuwste Europese i-Size veiligheidsnorm voor verbeterde veiligheidsprestaties waardoor een betere bescherming van hoofd, nek en lichaam wordt gewaarborgd. Hiermee kunnen kinderen tot 105 cm (ongeveer 4 jaar oud) ook achterwaartsgericht reizen met de basiseenheid, wat voor hen de veiligste manier van reizen is.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het correct installeren van de autostoel: de 3wayFix-basis geeft je een visuele en hoorbare bevestiging wanneer de stoel stevig is bevestigd zodat je met een gerust hart kan vertrekken.

Veilige achterwaartsgerichte reizen voor je peuter tot 4 jaar

Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size is een autostoeltje voor peuters dat lang meegaat. Het combineert de modernste veiligheidstechnologie met comfort en gebruiksgemak. Door te voldoen aan de nieuwste Europese i-Size veiligheidsnorm biedt het verbeterde bescherming en maakt reizen in achterwaartsgerichte positie mogelijk voor kinderen tot 4 jaar.

De veilige en eenvoudige ISOFIX-installatie met de 3wayFix-basis geeft je gemoedsrust omdat de kans op het verkeerd installeren van het zitje wordt geminimaliseerd. De basiseenheid geeft je immers een visuele en hoorbare bevestiging wanneer het stoeltje correct is bevestigd!

Klinkt het als een gedoe om je kindje in en uit het autostoeltje te nemen? Niet met onze Pearl Pro i-Size! Het handige harnas van dit praktische autostoeltje blijft open zodat de klus snel voor mekaar is! Naast de geweldige veiligheidsprestaties en het gebruiksgemak bieden we flexibiliteit! Het Pearl Pro i-Size autostoeltje biedt meerdere verstelbare rugleuningen in zowel de achterwaartsgerichte als voorwaartsgerichte positive om je kleintje zo comfortabel mogelijk te houden, zowel rechtop zitten als vredig slapend.

Afneembare hoes

Onderweg belanden snacks of drankjes niet altijd waar ze moeten zijn. Of je kindje kan autoziek worden. Wat er ook gebeurt, wij staan voor je klaar: de autostoelhoes van Maxi-Cosi is machinewasbaar en makkelijk te verwijderen.

Reissysteem

De Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size maakt deel uit van de 3wayFamily die bestaat uit de 3wayFix-basis, Pebble Pro i-Size baby autozitje, de Jade veiligheidswieg en de Pearl Pro i-Size peuter autostoeltje. Ontworpen om elkaar aan te vullen kunnen de drie elementen op elk moment afzonderlijk worden gekocht. Je pasgeborene kan de Jade-veiligheidswieg of Pebble Plus van Maxi-Cosi gebruiken en vervolgens overschakelen naar de Pearl Pro i-Size. Op deze manier kan je kleintje genieten van veilige achterwaartsgerichte reizen vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar oud.

Vergelijk Pearl Pro i-Size met andere modellen