8555050110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_rock_grey_essentialgrey_3qrtleft
8555050110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_rock_grey_essentialgrey_3qrtleft 8555050110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_rock_grey_essentialgrey_front 8555050110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_rock_grey_essentialgrey_impactabsorbingmaterial_3qrtback 8555050110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_rock_grey_essentialgrey_longevity_side 8555050110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_rock_grey_essentialgrey_side 8555050110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_rock_grey_essentialgrey_suncanopy_side 8555050110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_rock_grey_essentialgrey_withbase_side Maxi-Cosi Rock

Rock

Een veilige plek voor je baby
Vanaf de geboorte tot ca. 12 maanden
Van 45 tot 75 cm
€ 129,00 Adviesprijs € 199,00
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

i-Size hoogste veiligheidsprestatie

Verbeterde veiligheidsnorm draagt bij aan de extra bescherming van het hoofdje en de nek

Onderdeel van de Smart i-Size Family

Te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar in combinatie met de FamilyFix One i-Size en Pearl Smart i-Size

Comfortabel verkleinkussentje

De verkleiner zorgt ervoor dat je pasgeboren baby beter past en prettiger ligt

Flexibel reissysteem

Past op alle kinderwagens van Maxi-Cosi, Quinny en vele andere merken

Productomschrijving

De Maxi-Cosi Rock biedt een uitstekende veiligheid voor in de auto omdat het voldoet aan de nieuwste i-Size (R129) autostoelwetgeving. Naast maximale veiligheid heeft de Rock ook een comfortabele baby-knuffel inleg zodat de pasborene nog beter past en een betere ligpositie heeft. Voor het comfort van grotere baby's en voor de veiligheid bij zijwaartse botsingen is schokabsorberend materiaal toegevoegd aan de bovenste zijvleugels. Maxi-Cosi raadt aan om de Rock met de FamilyFix One i-Size-basis te gebruiken om zo de veiligste ISOFIX-installatie en een heel handige Click & Go-installatie te garanderen.

Installatie

Een, twee of meer auto's? Of je baby enkel met jou reist, met een tweede auto of met de auto van zijn of haar grootouders, onze Maxi-Cosi Rock past altijd. Het baby-autozitje kan aan de stoel van je auto worden bevestigd met de veiligheidsgordel of via de ISOFIX-verankeringspunten van je auto. De installatie wordt uitgebreid uitgelegd in onze gebruikershandleiding die je stap voor stap begeleidt naar een veilige installatie. Voor installatie met ISOFIX heb je een ISOFIX-basis nodig. Sluit de basiseenheid aan op de ISOFIX-bevestigingspunten van je auto en laat die na installatie in de auto staan. Op die manier wordt ons Rock-autostoeltje met een eenvoudige "klik" op de basiseenheid bevestigd telkens wanneer je in en uit de auto stapt. Visuele indicatoren op de basiseenheid waarschuwen je wanneer je Maxi-Cosi autostoeltje correct is geïnstalleerd en je klaar bent om te "vertrekken”. Rock kan worden geïnstalleerd in combinatie met de FamilyFix One i-Size-basis. We willen dat je een zeker gevoel hebt bij de installatie van je baby-autozitje, daarom hebben we onze veiligste reistips verzameld om je als ouder te verzekeren van de veiligheid van je kindje in de auto.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Externe crashtestcentra zoals de Duitse auto-organisatie ADAC (All Algemeneir Deutscher Automobil-Club) testen onze Maxi-Cosi autostoeltjes op vlak van dynamische veiligheid en gebruiksgemak. Maxi-Cosi Rock is getest door ADAC in combinatie met Maxi-Cosi FamilyFix One i-Size. De testscores resulteerden in een goede score op alle veiligheidstests. Ons veilige en comfortabele Rock-autostoeltje is uitgerust met Side Protection System, wat betekent dat in geval van een schadelijke zijdelingse botsing het SPS (Side Protection System) van Maxi-Cosi Rock het risico op letsel bij je baby vermindert. Bovendien bevat Rock ook beter schokabsorberend materiaal waardoor het baby-autostoeltje voldoet aan de nieuwste Europese i-Size-veiligheidsnorm voor autostoelen. Het is de veiligste manier voor je baby om te reizen. Naast veiligheid heeft Rock ook een goede beoordeling op vlak van gebruiksgemak door de eenvoudig te gebruiken Click & Go-installatie met ISOFIX-basis. Om het risico op onjuiste installatie te verminderen raden wij aan, bij Maxi-Cosi, om altijd onze Rock-autostoel te installeren met de FamilyFix One i-Size-basis. De meeste nieuwe ouders installeren onze baby-autozitjes correct dankzij de eenvoudige Click & Go-installatie.

Een veilige plek voor je baby

Omdat we je als ouder de veiligste autostoel willen bieden, hebben we onze Maxi-Cosi Rock ontworpen om te voldoen aan de nieuwste i-Size autostoelregelgeving. Door het toevoegen van beter schokabsorberend materiaal aan de bovenkant van elke vleugel is Rock een i-Size autostoel en een superveilige plek voor je baby in de auto. Naast veiligheid is ons baby-autozitje comfortabel en handig voor zowel je baby als voor jou. De stoel is extra gevoerd en is voorzien van een comfortabele baby-knuffel inleg. Deze inleg is speciaal ontworpen voor je pasgeboren baby perfect te laten passen en nog meer comfort en veiligheid te bieden. De Click & Go-installatie in combinatie met ISOFIX-basis maakt het mogelijk dat je onze Rock op de basiseenheid "klikt", waarbij tevens een correcte installatie wordt bevestigd en het risico op verkeerde installatie wordt verkleind. Blijf de Maxi-Cosi-basis gebruiken in combinatie met een autostoeltje om langer in de achterwaartse gerichte positie te kunnen reizen. Experts raden aan om tot de leeftijd van 4 jaar achterwaarts gericht te reizen, wat een betere hoofd- en de nekbescherming biedt voor je kindje. Wat ook mooi meegenomen is, is dat je de ISOFIX-basis gedurende 4 jaar lang kunt!

Afneembare hoes

Na dagelijks gebruik van onze Rock wordt die waarschijnlijk wat vuil of je kindje kan ook autoziek kan worden. De hoes van de autostoel van Maxi-Cosi kan gemakkelijk worden verwijderd en is machinewasbaar om het reinigen eenvoudig te houden, wat er ook gebeurt.

Reissysteem

Zin in een frisse wandeling in het park, een kort bezoek aan de grootouders of een korte stop in de supermarkt? Gebruik ons i-Size autostoeltje in combinatie met de kinderwagen door Rock erop te klikken. Creëer een compleet en praktisch reissysteem door de autostoel met een Maxi-Cosi kinderwagen te combineren. Maxi-Cosi Rock is goedgekeurd voor gebruik in het vliegtuig (TUV-certificering) en kan mee op vakantie.

Onderscheidingen
Rock
Rock & FamilyFix One i-Size

Compatibele producten

Zie in actie

Vergelijk Rock met andere modellen