RodiFix Pro i-Size

Achteroverleunen en ontspannen
3.5 - 12 Y
100 - 150 cm
15 - 36 kg
€  199,99
Niet op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Meerdere ligstanden

Met verschillende ontspannende ligstanden is je kind altijd knus en comfortabel onderweg, of het nu rechtop zit en door het raam naar buiten kijkt of ontspannen achterover leunt en slaapt.

G-CELL 2.0-bescherming bij zijdelingse botsingen

Is als extra ingebouwd voor een maximale bescherming met verbeterde 3D-schokabsorbering vanuit meerdere hoeken, waardoor de veiligheid van je baby is gewaarborgd.

ClimaFlow voor temperatuurregeling

Ontworpen met verbeterde ClimaFlow-ventilatiepanelen, ademend schuim en stoffen waardoor luchtcirculatie wordt verbeterd en het stoeltje altijd de juiste temperatuur voor je kind heeft.

AirProtect®-veiligheidskussens

Gepatenteerde AirProtect® side impact technologie in de hoofdsteun biedt extra bescherming en vermindert het risico op hoofdletsel met maximaal 20%.

Productomschrijving

Ons RodiFix Pro i-Size kinderautostoeltje heeft meerdere, ontspannende ligstanden, die je kindje jarenlang comfort bieden. Met i-Size veiligheidsnormen en een in hoogte én breedte verstelbare open constructie zal je kind met dit autostoeltje voor groep 2/3 altijd veilig en comfortabel zijn terwijl het opgroeit. Het stoeltje heeft extra hoge zijkanten voor maximale bescherming bij zijdelingse botsingen en is gemaakt met Eco Care, 100% gerecyclede stoffen, dus iedereen kan nu achteroverleunen, ontspannen en genieten van de rit.
Veiligheid
Het RodiFix Pro i-Size kinderautostoeltje zit vol met beschermende eigenschappen. Ten eerste is dit groep 2/3 autostoeltje gebouwd volgens de huidige strengste i-Size veiligheidsnormen en heeft het aan beide zijden hoge zijkanten voor een betere bescherming tegen zijdelingse botsingen. Ten tweede beschermen de gepatenteerde AirProtect®-veiligheidskussens in de hoofdsteun van het kinderautostoeltje je kind verder door het risico op hoofdletsel tot 20% te verminderen. En tot slot is de G-CELL 2.0-bescherming bij zijdelingse botsingen als extra ingebouwd voor een maximale bescherming met verbeterde 3D-schokabsorbering vanuit meerdere hoeken, waardoor de veiligheid van je kleintje is gewaarborgd.
Gebruiksgemak
RodiFix Pro i-Size is ontworpen om eenvoudig te zijn. Dankzij ISOFIX-bevestigingspunten is het supereenvoudig om het kinderautostoeltje in je auto te installeren. En omdat er geen armleuningen in de weg zitten, kun je jouw kind altijd snel en probleemloos vastmaken. Dit is zelfs zo eenvoudig, dat zelfstandige kinderen zichzelf kunnen vastmaken. We weten dat je niet kunt voorkomen dat je kind zo snel opgroeit, maar je kunt ze wel bijhouden, want het zitje is verstelbaar en groeit zowel in hoogte als in breedte mee. Naarmate je kind groter wordt, druk je gewoon op een knop aan de achterkant van de hoofdsteun om de hoogte aan te passen en kun je de intuïtieve zijkanten eenvoudige naar buiten toe bewegen om de breedte aan te passen.
Leeftijdsgroep
Kinderen van alle leeftijden willen tijdens autoritten achteroverleunen en ontspannen of slapen. Bij sommige autostoeltjes voor groep 2/3 leidt dit vaak tot een ongemakkelijk en oncomfortabel dutje omdat hun hoofden niet worden ondersteund en naar voren knikken, waardoor ouders zich ook onprettig voelen. Bij de RodiFix Pro i-Size is dat niet het geval. Het kinderautostoeltje voor meerdere leeftijden biedt verschillende ontspannende ligstanden. Het open, verstelbare ontwerp zorgt ervoor dat het stoeltje met je kind meegroeit en jarenlang comfort en veiligheid biedt voor de leeftijd van 3,5 tot 12 jaar. Kinderen passen amper lang genoeg in hun kleding of schoenen om er goed gebruik van te kunnen maken, dus het is fijn om te weten dat je van de RodiFix Pro i-Size meer dan 8 jaar gebruiksplezier kunt hebben.
Comfortfuncties
Met 3 ontspannende ligstanden biedt de RodiFix Pro i-Size kinderen de keuze om rechtop te zitten en vanuit het raam naar de wereld te kijken of om comfortabel achterover te leunen en tijdens de reis te slapen. De AirProtect®-veiligheidskussens beschermen niet alleen, maar zijn ook extreem zacht en vangen kleine slaapkopjes zacht op. Het RodiFix Pro i-Size autostoeltje voor groep 2/3 is een verantwoorde keuze en gemaakt van Eco Care, 100% gerecyclede stoffen. Verbeterde ClimaFlow ventilatiepanelen, ademend schuim en stoffen verbeteren de luchtcirculatie en houden je kind steeds op een comfortabele temperatuur in dit ISOFIX-autostoeltje voor groep 2/3.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk RodiFix Pro i-Size met andere modellen