Tobi

Topklasse Maxi-Cosi autogordel geïnstalleerd autostoeltje voor peuters
9 M - 4 Y
67 - 105 cm
9 - 18 kg
€  127,20 Adviesprijs €  209,00
Niet op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Gordelspanner

De gordelspanner trekt de autogordel strak voor extra stevige bevestiging

Openstaand gordelsysteem

Innovatief openstaand gordelsysteem blijft openstaan om het kind gemakkelijk en snel in en uit het stoeltje te tillen

Gelijktijdig verstellen van gordel en hoofdsteun

Zeer eenvoudig verstellen van gordelsysteem en hoofdsteun

Meerdere zit- en slaapstanden

5 eenvoudig in te stellen en comfortabele zit- en slaapstanden

Productomschrijving

Als ouder wil je ervoor zorgen dat je kindje veilig in de auto zit. De Maxi-Cosi Tobi is ontworpen met een uniek gordelsysteem en gordelspanner voor een extra veilige installatie. Het harnas en de hoofdsteun passen zich aan aan je opgroeiende kind om altijd perfect te passen.

Installatie

Weet je niet zeker welk autostoeltje geschikt is voor je auto? Gebruik dan de Maxi-Cosi Tobi. Hij past in elke auto omdat hij kan worden bevestigd met de autogordel. In onze gebruikershandleiding wordt uitgebreid uitgelegd hoe je Tobi veilig in je auto kunt installeren.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Als toonaangevend specialist in kindermobiliteit is de veiligheid van je kindje onze topprioriteit. Onze intuïtieve en innovatieve autostoelen voor peuters zijn ontworpen om je peuter te beschermen. Externe crashtestcentra zoals de Duitse automobielorganisatie ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) testen onze Maxi-Cosi-autostoel op vlak van dynamische veiligheid en gebruiksgemak.

Toen de ADAC Maxi-Cosi Tobi testte, scoorde deze bovengemiddeld op veiligheid. Het Tobi-autostoeltje is uitgerust met een zijdelings beschermingssysteem (SPS) wat betekent dat in geval van een schadelijke zijwaartse botsing de SPS van Maxi-Cosi Tobi het risico op letslels bij je kindje vermindert.

Onze peuterstoel kreeg tevens een hoge score in gebruiksgemak omdat het zo eenvoudig te installeren is. Voor extra gemoedsrust beschikt het harnas over een kleurindicator die aangeeft of de stoel correct in de auto werd bevestigd. Op die manier garanderen we ten allen tijde een correcte installatie.

Maxi-Cosi Tobi is een veilig en handig autostoeltje voor je kleine peuter en ook voor jou als ouder. Het unieke gordelsysteem legt precies uit hoe het autostoeltje moet worden geïnstalleerd. De extra gordelspanner trekt de veiligheidsgordel van de auto aan om extra goed en veilig te passen. Op die manier is een correcte installatie verzekerd. Eenmaal geïnstalleerd blijft het innovatieve easy-in harnas automatisch open zodat je je kindje gemakkelijk in de stoel kunt plaatsen.

Terwijl je peuter groeit, groeit Tobi ook. Het veiligheidsharnas en de hoofdsteun kunnen gelijktijdig worden versteld om altijd perfect te passen. Tobi heeft 5 opties om achterover te leunen in zit- en slaaphouding zodat elke reis altijd comfortabel is. Voor nog meer comfort biedt Maxi-Cosi Tobi een extra hoge zitpositie waardoor je kleintje een geweldig uitzicht heeft op wat er buiten gebeurt.

Het autostoeltje voor peuters past op de meeste auto's omdat het bevestigd wordt aan de veiligheidsgordel van je auto.

Afneembare hoes

Onderweg kan je kindje ziek worden of drankjes kunnen terechtkomen waar ze niet thuishoren. Wat er ook gebeurt, je hoeft je geen zorgen te maken over het schoonmaken. Maxi-Cosi's autostoelhoes kan eenvoudig worden verwijderd en is wasbaar in de machine.

Onderscheidingen
Tobi
Tobi
Tobi

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Tobi met andere modellen