Zomerhoes van biologisch katoen Titan Pro / Plus i-Size

Houd je baby koel
15 M - 12 Y
€  59,99
Niet op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Perfecte pasvorm

Deze zomerhoes beschermt tegen kleurvervaging en kreukt niet. Aanbrengen is eenvoudig en probleemloos – de gordel hoeft niet verwijderd te worden!

100% biologisch katoen

Milieuvriendelijke productie: verbruikt 91% minder water en 62% minder energie. Hoogwaardig materiaal voor een lange levensduur, comfort en eenvoudige reiniging. Geen gebruik van GMO/pesticiden of kleurstoffen/chemicaliën.

Kan in de wasmachine worden gewassen

Heeft je zomerhoes een opfrisbeurt nodig? Neem hem af met een vochtige doek of stop hem in de wasmachine op een temperatuur tot 30 °C.

Kindvriendelijk comfort

Houd je kind koel, droog en comfortabel met ademend, vochtabsorberend materiaal. Biologisch katoen van hoge kwaliteit voor een gevoelige huid. Perfect voor de warmere maanden!

Productomschrijving

Houd je kind koel, droog en comfortabel met de zomerhoes van Maxi-Cosi. De ademende stof van biologisch katoen neemt vocht sneller op en biedt een extra dempingslaag. Voor jouw gemak beschermt de hoes het autostoeltje tegen morsen en kan hij op een temperatuur tot 30 °C in de wasmachine worden gewassen. Door zijn ontwerp past hij eenvoudig zonder dat de gordel verwijderd hoeft te worden.

Compatibele producten

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi