FamilyFix One i-Size

De perfecte base voor het Pearl Smart i-Size en Rock autostoeltje
Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar
45 - 105 cm
0 - 18 kg
Color
Miscellaneous
 • i-Size veiligheid Click & Go-bevestiging Installatiesignalen Lange gebruiksduur
179.00
Bekijk in andere winkels

Productomschrijving

De FamilyFix One i-Size wordt bevestigd met ISOFIX en biedt het makkelijke Click & Go-bevestigingssysteem voor de Maxi-Cosi Rock en Pearl Smart i-Size. In combinatie met de Pearl Smart i-Size kan de FamilyFix One i-Size gebruikt worden voor achterwaarts vervoeren tot 4 jaar. Beide autostoeltjes voldoen bij installatie op de FamilyFix One i-Size aan de i-Size (R129) norm en leveren hierdoor excellente veiligheidsprestaties. De basisunit geeft een zichtbare en hoorbare bevestiging als het stoeltje goed vast zit.

In combinatie met de Pearl Smart i-Size kan de FamilyFix One i-Size gebruikt worden voor achterwaarts vervoeren tot 4 jaar. Beide autostoeltjes voldoen bij installatie op de FamilyFix One i-size aan de i-Size (R129) norm en leveren hierdoor excellente veiligheidsprestaties. De basisunit geeft een zichbare en hoorbare bevestiging als het stoeltje goed vast zit.

Kenmerken

Wat zit er in de doos
  Afmetingen
  Gebruiksgemak
  • Click & Go-bevestiging Veiligheid
  • ISOFIX-installatie voldoet aan de i-Size wetgeving (R129)
  • Installatiesignalen Algemeen
  • Maakt deel uit van de Smart i-Size autostoel familie
  • Compact en modern ontwerp
  • Inclusief vervangbare batterijen
  • Waarschuwingssignaal als de batterij bijna leeg is
  FAQ's
  Is IsoFix veiliger dan installatie met een autogordel?
  Een goed geïnstalleerd autostoeltje van Maxi-Cosi is het veiligste in zijn klasse. Door de IsoFix-methode kan het autostoeltje niet onjuist geïnstalleerd worden, maar IsoFix is niet veiliger dan wanneer het zitje op de traditionele methode wordt geïnstalleerd. IsoFix voorkomt onjuiste installatie omdat een kleurindicator (rood of groen) wordt gebruikt om de correcte installatie van verschillende onderdelen aan te geven.