Pearl

Peuter autostoeltje met ISOFIX
Color
Nomad Black
  • Installatie feedback
  • Innovatief openstaand gordelsysteem
  • Groeit mee met je kind
  • 5 zit- en slaapstanden
209,00 €
Bekijk in andere winkels

Productomschrijving

Met een topdesign, vijf eenvoudig te verstellen zit- en slaapposities, click & go-gemak en een compact formaat dat in de meeste auto’s past, biedt de Maxi-Cosi Pearl alles wat jullie nodig hebben om te ontspannen en van de reis te genieten.

De Pearl heeft uitstekende scores behaald in veiligheidstests en wordt gebruikt met de FamilyFix base, waarop ook de Pebble autostoel voor baby’s past. Gebruik van deze base waarborgt optimale ISOFIX-veiligheid en gebruiksgemak vanaf de geboorte tot een leeftijd van ong. 4 jaar. Bovendien wordt correcte installatie zichtbaar en hoorbaar bevestigd voor extra gemoedsrust.

Kenmerken

Gebruiksgemak
• Gelijktijdig verstelbare hoofdsteun en gordelsysteem
• Innovatief openstaand gordelsysteem om je kind gemakkelijk in en uit het zitje te tillen
• Gemakkelijk verwijderbare bekleding
• De bekleding is wasbaar in de wasmachine
• ISOFIX bevestiging voor de veiligste, makkelijkste en snelste installatie

Comfort
• 5 comfortabele relaxstanden, van zit-naar slaappositie

Veiligheid
• Installatie feedback voor correcte installatie
• Best getest in combinatie met de FamiliyFix base

Algemeen
• 5-puntsgordesysteeml zorgt er voor dat je peuter stevig in de stoel zit
• Combineer de Pearl met de Pebble en de FamiliyFix base gemakkelijke en veilige ISOFIX installatie vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar
• Extra zijdelingse hoofdbescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant (Side Protection System)
• Voorwaarts vervoeren van je kindje nadat je kindje de baby autostoel ontgroeid is
FAQ's
Kan ik de Maxi-Cosi Pearl ook installeren met de autogordel?
Nee, dat is niet toegestaan. De Maxi-Cosi Pearl kan ALLEEN geïnstalleerd worden met de Maxi-Cosi FamilyFix aan de IsoFix-ankerpunten in de auto.
Kan ik de Maxi-Cosi Pearl op de passagiersstoel voorin installeren?
De Maxi-Cosi Pearl wordt in combinatie met de FamilyFix base met isofix in de auto geïnstalleerd. Installatie van isofix is niet in alle auto’s mogelijk. Kijk daarom voor het aanschaffen van een isofix product altijd eerst op de autotypenlijst (www.maxi-cosi.be) om zeker te weten dat je auto gecombineerd kan worden met het gekozen autostoeltje. In de autotypenlijst worden alle zitplaatsen in de auto aangegeven waar het autostoeltje veilig geïnstalleerd mag worden.
HOeveel zit- slaapstanden heeft de Maxi-Cosi Pearl?
De Maxi-Cosi Pearl heeft vijf comfortabele standen; van zit- naar slaapstand, die eenvoudig aan de voorkant te verstellen zijn.
Het lukt me niet om de hoofdsteun van de Maxi-Cosi Pearl te verstellen. Wat moet ik doen?
De hoofdsteun wordt ook gebruikt om de hoogte van de schoudergordels aan te passen. Om de hoofdsteun te verstellen, moet je eerst het gordelslot openen, het naar voren klappen en dan de schouderbanden losser maken. Door de knop achter het grijze deel van de bekleding in te drukken kun je de hoofdsteun omhoog of omlaag verplaatsen.
De achterkant van de Maxi-Cosi autostoel stoot tegen de hoofdsteun van de auto. Wat moet ik doen?
Als de in de auto aanwezige hoofdsteun, het goed functioneren van de Maxi-Cosi autostoel, bijv. het verstellen in slaapstand belemmert, dan adviseren wij de hoofdsteun te verwijderen of indien mogelijk om te keren.
De gordels hebben verschillende lengtes. Hoe kan dit?
Ongelijke gordels kunnen veroorzaakt worden door een onjuiste geleiding van het harnassysteem. Controleer aan de achterzijde van het autostoeltje dat de gordels niet gedraaid zijn en dat de aantrekgordel (die onderaan de voorzijde van de kuip loopt) in het midden van het systeem zit. Controleer ook of de gordel vrij heen en weer kan bewegen door de schouderopeningen. Voor een goede werking dient het gordelslot helemaal naar voren te zijn geklapt. Dit gordelslot werkt door de gordelspanner los te maken. Indien het probleem zich na controle blijft voordoen, kun je het beste je babyspeciaalzaak raadplegen.
Wanneer moet ik overstappen van een autostoeltje uit groep 1 naar een autostoeltje uit groep 2/3?
Voor de veiligheid van je kind raden we aan het autostoeltje uit groep 1 (9 maanden tot 3 1/2 jaar/9-18 kg) zo lang mogelijk te gebruiken. Wacht met de overstap naar het volgende autozitje tot je kind de maximale gewichtslimiet bereikt heeft of de bovenkant van het hoofd van je kind boven de bovenrand van het autostoeltje uitsteekt. Zo lang het achterhoofd van je kind volledig wordt ondersteund door de kuip, adviseren we je nog niet over te stappen. Zo krijgt jouw kind de beste bescherming.

Onderscheidingen

Pearl + FamilyFix
633_ADAC_MC_EN_Pearl_FamilyFix.jpg
maxicosi_pearlfamilyfixbasis_award_oamtctest_DU_70x62.png
maxicosi_pearlfamilyfixbasis_award_tcs_EN_70x62.png

Reviews