Tanza

Veilig en gebruiksvriendelijk autostoeltje met hoge rugleuning
Van circa 3,5 jaar tot 12 jaar
Van 100 tot 150 cm
15-36 kg
Color
Basic Grey
 • G-CELL-bescherming
 • Installatie met ISOFIX
 • Groeit met je kind mee
 • Extra voering in zitje
149,00 €
Bekijk in andere winkels

Productomschrijving

Tanza groeit tot aan de middelbare school met je kind mee, dus je hoeft nooit meer een ander stoeltje te kopen. De G-CELL-technologie biedt bij een zijdelingse botsing uitstekende bescherming. Het is eenvoudig in hoogte en breedte verstelbaar om je met je kind mee te groeien.

Bevestiging

Dankzij de stevige ISOFIX-bevestiging biedt onze Maxi-Cosi Tanza optimale stabiliteit. Je kunt het autostoeltje eenvoudig aan de bevestigingspunten van de auto bevestigen, zodat het stoeltje altijd stabiel blijft, zelfs als je kind er niet in zit. Moet je wisselen van auto? Met dit lichte autostoeltje is ook dat geen enkel probleem.

Zodra je kind in zijn zitje zit, zorgt de extra voering in de zitting en hoofdsteun voor extra comfort om van elke rit te genieten. Omdat het in hoogte en breedte kan worden versteld, blijft het voor je groeiende kind comfortabel en veilig.

Veiligheid

De Tanza is uitgerust met Maxi-Cosi’s gepatenteerde G-CELL-technologie, die zich in de beide zijpanelen van het stoeltje bevindt. De technologie biedt goede bescherming tegen zijdelingse botsingen, zodat je altijd met een gerust hart onderweg bent.

Bovendien heeft het autostoeltje met hoge rugleuning wasbare bekleding voor de best mogelijke hygiëne.

Veilig en gebruiksvriendelijk autostoeltje met hoge rugleuning

Voor je er erg in hebt, is het tijd om een volgend autostoeltje voor te kopen. Maar op welke leeftijd dan ook, de behoefte aan veiligheid voor je kind wordt nooit kleiner. Het Tanza-autostoeltje met hoge rugleuning is veilig en makkelijk te gebruiken.

In dit gebruiksvriendelijke kinder-autostoeltje zie je de expertise van Maxi Cosi terug, zoals de gepatenteerde G-CELL-technologie tegen zijdelingse botsingen. De Tanza groeit tegelijkertijd met de lengte en breedte van je kind mee, zodat kinderen van ongeveer 3,5 tot 12 jaar er comfortabel gebruik van kunnen maken. Tenslotte is ons Tanza-autostoeltje dankzij de ISOFIX-bevestigingen eenvoudig te installeren.

Kenmerken

GEBRUIKSVRIENDELIJK • Eenvoudige ISOFIX-installatie is in een paar seconden klaar voor gebruik                               

 • Hoofdsteun is eenvoudig aan je groeiende kind aan te passen                                        

 • Lichtgewicht, zodat het makkelijk in een andere auto kan worden geplaatst                                

 • Wasbare bekleding om uw autostoel eenvoudig schoon te maken

COMFORT                                                                       • Groeit mee met je kind, van ongeveer 3,5 tot 12 jaar                              

 • De hoogte en breedte worden gelijktijdig versteld, zodat kinderen comfortabel zitten                                     

 • Comfortabel zitje met extra voering om van elk ritje een plezier te maken

VEILIGHEID                                                             • G-CELL-bescherming tegen zijdelingse botsingen   

ALGEMEEN                                                         • Er passen drie autostoeltjes naast elkaar, zodat het hele gezin in de auto past                                  

 • Voorwaarts gericht autostoeltje zodra kinderen groot genoeg zijn om in die richting te reizen

Handleidingen om te downloaden
FAQ's
Tot welke leeftijd of lengte moet mijn kind een autostoeltje gebruiken?

Afhankelijk van de regelgeving in je land moeten kinderen met een lengte tot 135 cm (10 jaar) of 150 cm (12 jaar) een autostoeltje gebruiken. Ga na welke regelgeving er geldt in jouw land.

Hoe lang kan ik een autostoeltje met hoge rugleuning gebruiken?

De autostoeltjes met hoge rugleuning zijn speciaal ontworpen voor kinderen van ongeveer 3,5 jaar tot maximaal 12 jaar en kunnen tot 10 jaar na aanschaf worden gebruikt. Om de veiligheid van je kind(eren) gedurende de hele levensduur van het autostoeltje te waarborgen, moet je zorgen dat het product niet is beschadigd (het harnas mag niet kapot zijn, er mogen geen pads ontbreken, enzovoort).

Kan ik de Tanza gebruiken als mijn auto geen ISOFIX-bevestigingspunten heeft?

Ja, je kunt de Tanza ook alleen met de gewone veiligheidsgordel in je auto bevestigen. Bij autostoeltjes uit groep 2/3 zijn de ISOFIX-bevestigingspunten ontworpen om de stabiliteit te verbeteren, maar ze spelen geen rol bij het verhogen van de veiligheid. De veiligheid van je kind wordt gewaarborgd door de veiligheidsgordel van de auto. De Tanza zorgt ervoor dat de veiligheidsgordel op de juiste manier over het lichaam van je kind loopt.

Voldoet de Tanza aan de i-Size-norm?

Nee, de Tanza is geen i-Size autostoeltje. Het voldoet aan de Europese ECE R44-regelgeving, die ook vereist dat je kinderen onderweg perfect worden beschermd.

Waar zit de G-CELL-technologie?

G-CELL is technologie voor bescherming tegen zijdelingse botsingen. De technologie is in beide zijpanelen van de Tanza geïntegreerd en beschermt uw kind bij een zijdelingse botsing.

Zie in actie

Reviews