Heb ik een compleet kinderwagen reissysteem nodig?

3-in-1 voor veilig vervoer

Een veilige autostoel, een kinderwagenbak en een kinderwagen in één systeem. Dat wil zeggen dat je je kindje met het zitje eenvoudig uit de auto in de kinderwagen kunt zetten en direct gezellig kunt gaan wandelen. Zonder je baby of peuter wakker te maken!

Wat is een reissysteem?

Een reissysteem is een combinatie van een:

  • kinderwagen
  • autostoeltje
  • kinderwagenbak

Hoe werkt het reissysteem?

Een reissysteem groeit met je kindje mee. Als je baby nog klein is, kun je de kinderwagenbak en het autostoeltje gebruiken. Los, of vastgeklikt op de kinderwagen. Elke Maxi-Cosi baby autostoel of kinderwagenbak past op elke Maxi-Cosi kinderwagen, dankzij het Modulo Clip-systeem. Eén klik en ’t is in orde.

Is je kindje al wat groter, dan kun je het zitje van de kinderwagen beginnen gebruiken. Dat is mogelijk totdat je kindje ongeveer vier jaar oud is.

Heb ik een kinderwagenbak nodig?

Een Maxi-Cosi kinderwagenbak is een heerlijk comfortabel bedje voor je baby. Je kleintje ligt er knus en veilig in, en kan goed voortslapen, waar je ook naar toe gaat of wat je ook doet.

Welk reissysteem kiezen?

Of je nu veel de stad in gaat of liever lange wandelingen door de natuur maakt, Maxi-Cosi heeft altijd een reissysteem dat past bij jouw levensstijl.

Je kunt zelf een reissysteem samenstellen en naar believen combineren met kleuren en stoffen.

Je kunt zelf een reissysteem samenstellen en naar believen combineren met kleuren en stoffen.

Bekijk de Maxi-Cosi kinderwagens hier.