Adorra

Comfortabel samen op pad
Vanaf de geboorte tot ca. 3,5 jaar
0-15 kg
Color
Nomad Blue
 • Comfortabele hoog-gepositioneerde ruime zitting
 • Lichtgewicht kinderwagen
 • Zeer grote boodschappenmand
 • Makkelijk switchen van auto naar kinderwagen
429.00
Bekijk in andere winkels

Productomschrijving

De flexibele Maxi-Cosi Adorra met ruime, hoge zitting geeft jou en je kindje de ruimte om samen de wereld te ontdekken. De grote boodschappenmand maakt de Adorra ideaal voor familie picknicks en dagjes shoppen. Deze lichtgewicht kinderwagen biedt dankzij zijn vier wielen altijd een vlotte rit, ook op oneffen oppervlakken.

Deze 3-in-1 kinderwagen is perfect voor jou als... - je op zoek bent naar een veelzijdige kinderwagen met eersteklas comfort voor je baby en jou - je de luxe wilt van een lichtgewicht kinderwagen met een ruime zitting voor de baby en een royale boodschappenmand voor jezelf - je midden in de stad of in een stedelijke buurt woont - je graag wandelt in de natuur De Adorra is dé veelzijdige kinderwagen van de toekomst. Met het beste comfort voor je baby en grootste gebruiksgemak voor ouders, is de Adorra deaal voor zowel buitenwijken als de binnenstad. Je baby ligt er heerlijk comfortabel bij, terwijl jij altijd een ruime boodschappenmand bij je hebt. Heel handig in de supermarkt of als je gaat shoppen. Met een Maxi-Cosi reiswieg of baby autostoeltje tover je de Adorra in slechts twee klikken om in een volledig 3-in-1 reissysteem. Geschikt vanaf de geboorte tot 3,5 jaar.

Kenmerken

Wat zit er in de doos
 • autostoel adapters
Gebruiksgemak
 • Flexibel reissysteem voor gebruik vanaf de geboorte: twee keer klikken en het autostoeltje of de reiswieg is bevestigd op de kinderwagen
 • Inclusief extra grote boodschappenmand
 • Makkelijk wendbaar, met slechts één hand, dankzij de verstelbare duwstang
 • Moeiteloos in- en uitklapbaar, zonder de zitting te verwijderen, met het zitje in elke positie Comfort
 • Optimaal comfort voor je baby met de comfortabele stoelkussen
 • Rugleuning met één hand verstelbaar in vier posities inclusief ligpositie om heerlijk te slapen
 • De verstelbare zonnekap met kijkvenster biedt bescherming tegen de zon, wind en kou
 • Ligpositie mogelijk in voor- en achterwaartse positie, zodat je pasgeboren baby lekker kan slapen
 • Voorste zwenkwielen kunnen eenvoudig worden vergrendeld/ontgrendeld voor meer rijcomfort Veiligheid
 • Uitgerust met een vijfpuntsveiligheidsgordel voor een veilige reis
 • Veilig en gemakkelijk remsysteem Algemeen
 • Luxe, lederlook duwstang
 • Afneembare veiligheidsbeugel voor een snelle en eenvoudige plaatsing van je kindje
 • Inclusief adapters voor het Maxi-Cosi baby autostoeltje (m.u.v. Citi)
 • Inclusief regenhoes
FAQ's
Zijn er adapters waarmee ik mijn babyautostoeltje op een kinderwagen kan installeren?
Alle kinderwagens van Maxi-Cosi waar een Maxi-Cosi babyautostoeltje op past worden geleverd met adapters. Een aantal andere kinderwagenfabrikanten biedt ook adapters waarmee het Maxi-Cosi kinderautostoeltje op hun frame kan worden bevestigd. Vraag je babyspeciaalzaak of er adapters verkrijgbaar zijn voor gebruik met jouw kinderwagen.
Kan ik mijn kinderwagen meenemen in het vliegtuig?
De meeste luchtvaartmaatschappijen staan slechts één kleine en volledig invouwbare kinderwagen (5-7 kg) toe in de cabine. In de meeste gevallen moet je je kinderwagen bij de incheckbalie inchecken. We raden je aan vooraf bij de luchtvaartmaatschappij na te vragen wat de specifieke regels zijn. Deze kunnen per luchtvaartmaatschappij verschillen.
Voldoen alle Maxi-Cosi kinderwagens aan alle wettelijke vereisten?
Alle door Maxi-Cosi verkochte producten voldoen te allen tijde aan de meest recente Europese richtlijnen en wetgeving en Europese standaarden (EN1888:2003). Maxi-Cosi onderwerpt zijn producten aan strengere tests dan vereist door de Europese wet, zodat we een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen.
Hoe moet ik mijn kinderwagen onderhouden?
Luchtbanden: de banden zijn voorzien van een autobandventiel. Je kunt de banden oppompen met de bijgeleverde pomp. Zorg dat je de maximale druk van 1,8 bar niet overschrijdt. Zorg ook dat alle banden voldoende en even veel zijn opgepompt (ten minste 1,5 bar, maximaal 1,8 bar/26 PSI) om ervoor te zorgen dat de wandelwagen prettig is om te duwen en om vroegtijdige slijtage te voorkomen. Harde onderdelen: het frame en de wielen van de Maxi-Cosi kinderwagens zijn eenvoudig te reinigen. Verwijder alle stof, modder en ander vuil met een vochtige doek. Gebruik geen siliconenhoudende smeermiddelen, deze trekken stof en vuil aan. Gebruik bij voorkeur een droge teflon spray. Bekleding: de stoffen delen van de Maxi-Cosi kinderwagens moeten met de hand gewassen worden.
Mijn kind past niet meer in de draagmand en kan nog niet zelf zitten. Wat moet ik doen?
Zodra je kind niet meer in de draagmand past, kun je het zitje van de kinderwagen gebruiken. Dit is normaal gesproken vanaf ongeveer 6 maanden. Als je kind nog niet zelf kan zitten, raden wij je aan de kinderwagen met het stoeltje in ligstand te gebruiken of een Maxi-Cosi autostoeltje op het frame te bevestigen.