1391333110_2017_maxicosi_stroller_travelsystem_danafor2_red_redorchid_3qrt
1391333110_2017_maxicosi_stroller_travelsystem_danafor2_red_redorchid_3qrt MC1391_2018_maxicosi_stroller_travelsystem_danafor2_pebbleplus_black_nomadblack_side MC1391_2018_maxicosi_stroller_travelsystem_danafor2_black_nomadblack_front MC1391_2018_maxicosi_stroller_travelsystem_danafor2_black_nomadblack_adjustablesuncanopy_side MC1391_2018_maxicosi_stroller_travelsystem_danafor2_black_nomadblack_reclinablebackrest_side MC1391_2018_maxicosi_stroller_travelsystem_danafor2_black_nomadblack_side MC1391_2018_maxicosi_stroller_travelsystem_danafor2_cabriofix_black_nomadblack_raincover_3qrt

Dana For2

Met twee zonder gedoe
From birth up to approx. 3.5 years
0 - 15 kg
€  249,00 Adviesprijs €  299,00
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Flexibel reissysteem

De beste oplossing voor je twee kindjes

Meest compacte duo kinderwagen

Opgevouwen past de Dana For2 in bijna elke kofferbak

Past door elke gewone deur

Past door deuropeningen van 79 cm en breder

Te gebruiken met 2 baby autostoeltjes

Bevestig een of twee baby autostoeltjes door middel van het eenvoudige kliksysteem.

Productomschrijving

Geniet zonder problemen van dubbel plezier met Dana For 2. Het is een buitengewoon compacte dubbele kinderwagen. Elke stoel kan worden versteld naar een volledige ligpositie en je kan één of twee Maxi-Cosi baby-autozitjes bevestigen. Geniet van de flexibiliteit!

Met twee zonder gedoe

Een tweeling hebben of 2 baby's die kort elkaar opvolgen doet je misschien wel denken aan een hoop gedoe om met twee kleine ontdekkingsreizigers op pad te gaan. Met Dana For 2 wordt dit gemakkelijk en leuk tegelijk!

Als je een tweeling hebt of kinderen van bijna dezelfde leeftijd, en je bent op zoek bent naar een lichte, compacte kinderwagen dan zijn helpen we je dit mogelijk te maken. Op stap gaan met je baby's mag geen gedoe zijn. Het moet leuk blijven!

Onze compacte, dubbele wandelwagen heeft een flexibele duwgreep om eenvoudig te manoeuvreren en is geschikt voor kinderen tot 3,5 jaar en ouder. Je zal versteld staan ​​hoe praktisch deze dubbele kinderwagen is!

Met slechts één hand kun je de zitjes van onze Maxi-Cosi dubbele kinderwagen verstellen naar een volledig vlakke ligpositie zodat je je baby's onderweg een veilig cocongevoel geeft. Met slechts een paar klikken kun je ook één of twee Maxi-Cosi baby-autozitjes toevoegen zodat je kindje de kinderwagen vanaf de geboorte kan gebruiken.

Een kinderwagen die autostoeltjes combineert maakt het voor jou en voor je kindje makkelijker om over te schakelen van de auto naar een wandeling. Geen gedoe meer met 2 kindjes!

Comfort

Dana For 2 geeft je baby ten alle tijde comfort en een cocongevoel. Het heeft een goed gevoerde stoel die op 3 manieren kan versteld worden, inclusief de ligpositie.

Een verstelbare hoofdsteun zorgt dat je kinderen altijd op de beste manier in het zitje passen. De verstelbare zonnekap van onze dubbele kinderwagen beschermt je baby's tegen zon, regen en wind.

De zonnekap heeft trouwens een kijkvenster als je wilt weten hoe het met je kleine ontdekkingsreizigers gaat!

Bovendien is ook een regenhoes inbegrepen, een praktisch extraatje voor je dubbele wandelwagen.

Compatibele producten

Vergelijk Dana For2 met andere modellen