Laika 2

Klaar voor elke wandeling
Color
Essential Graphite
  • Ultra lichte en compacte buggy met schouderband
  • De meest comfortabele en compacte buggy
  • Eenvoudig invouwen met één hand
  • Te gebruiken met zachte reiswieg vanaf de geboorte
329,00 €
Bekijk in andere winkels

Productomschrijving

Een buggy betekent niet gelijk dat je minder comfort hoeft te ervaren! Ontdek de meest comfortabele en compacte buggy die je kunt gebruiken vanaf de geboorte: de Maxi-Cosi Laika 2. Dankzij het lichte gewicht en het comfort voor je kindje, is het de perfecte buggy voor het stadsleven. In combinatie met de zachte Laika reiswieg en een Maxi-Cosi baby autostoeltje is het mogelijk om de Laika 2 te gebruiken als ideale oplossing vanaf de geboorte tot 3,5 jaar.

In slechts 2 klikken kun je de Maxi-Cosi Laika 2 omtoveren tot het meest ideale reissysteem vanaf de geboorte tot 3,5 jaar.

Deze 3-in-1 buggy is perfect voor jou indien…

- je op zoek bent naar een supercompacte buggy die licht, wendbaar en comfortable is.

- je middenin het stadscentrum woont, en regelmatig met het openbaar vervoer gaat en wandelt op smalle voetpaden

- je een coole, moderne ouder bent. Je houdt van de stad en het idee dat jouw kindje in een geweldige, altijd bezige stad opgroeit, maar je niet wilt dat dit je belemmert in comfort voor je pasgeboren kindje.

- je houdt van slimme, compacte producten die in de kleinste ruimtes op te bergen zijn.

De nieuwe Laika 2 is de meest comfortabele buggy voor vanaf de geboorte. Het is de perfecte buggy voor in de stad, dankzij het lichtgewicht en het comfort voor de baby.

* De Laika zachte reiswieg en baby autostoel zijn los verkrijgbaar

Kenmerken

FAQ's
Voor welke leeftijdscategorie is de Maxi-Cosi Laika stroller geschikt?
De Maxi-Cosi Laika kinderwagen is ontworpen voor kinderen vanaf de geboorte tot ongeveer 15kg (rond de 3,5 jaar). Om je baby optimale bescherming te bieden, raden we aan om de eerste 6 maanden de Laika te gebruiken met de Maxi-Cosi Laika reiswieg.
Kan ik een verzorgingstas aan de Maxi-Cosi Laika kinderwagen hangen?
Nee. Je kunt geen verzorgingstas aan de Maxi-Cosi Laika kinderwagen hangen. We raden om je tas (max 2kg) in de boodschappenmand onder de wagen te plaatsen.

Reviews