Lara²

Helemaal klaar voor kleine ruimtes en grote avonturen
Van ca. 0 maanden tot 4 jaar
Van 0 tot 22 kg
Color
Essential Graphite
  • Supercompact en licht
  • Gevoerde en ventilerende zitting
  • Twee boodschappenmanden
  • Compatibel met babyautostoeltjes
219,00 €
Bekijk in andere winkels

Productomschrijving

Dankzij de nieuwe compacte en lichte kinderwagen Lara² behoort naar buiten gaan als familie vanaf dag één tot de mogelijkheden. Dankzij de compatibiliteit en invouwbaarheid van het autostoeltje zijn er geen excuses om te wachten met het verkennen van je nieuwe wereld. Lara² is superlicht en heeft unieke invouwmogelijkheden voor met één hand: één druk op de duwstang en de kinderwagen vouwt zich automatisch in.

 

Deze kinderwagen is gereed voor pasgeboren baby's tot aan kids van 4 jaar. Er is geen locatie waar je niet met je baby en peuter kunt komen. Dankzij de compacte afmetingen kun je de kinderwagen bewaren in de meeste kleine ruimtes, en dat is perfect voor stadse gezinnen en reizigers.

Eenvoudig opvouwbare en lichte stadse kinderwagen
Ga je de wereld verkennen? Dat is geen probleem met deze compacte kinderwagen voor vanaf de geboorte. De Lara² is zo compact dat die soms zelfs past in bagagerekken!* De kinderwagen weegt slechts 6,4 kg, is eenvoudig op te bergen en kan gemakkelijk gedragen worden dankzij de schouderband. De snelle opvouwfunctie met één hand stelt je in staat om de Lara² op te vouwen in een oogwenk, zonder gedoe. Dat is echt heel handig wanneer je op weg gaat en de Lara² snel wilt opbergen. Met slechts één druk op de duwstang vouwt de kinderwagen zich automatisch in.

Wanneer je op verkenning gaat met je kleintje, moet je voorbereid zijn. De Lara² is hier om je te helpen met niet één, maar TWEE opbergmandjes! Ze zijn beide gemakkelijk bereikbaar. Eén bevindt zich onder het stoeltje, net als bij gewone kinderwagens, en de andere bevindt zich aan de achterkant van het stoeltje. Dus waar je ook naartoe gaat, je kunt genieten van maximale opbergcapaciteit en eenvoudige toegang tot je spulletjes!

Comfort
Jouw comfort en gemak is onze prioriteit bij Maxi-Cosi, dus voel je je iedere dag comfortabel wanneer je naar buiten gaat. Met de Lara² kun je naar buiten gaan vanaf de geboorte tot aan 4 jaar oud. De kinderwagen is zelfs helemaal compatibel met je kinderautostoeltje.

Kenmerken

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Snel opvouwbaar met één hand: Druk met slechts één hand op de duwstang en de kinderwagen vouwt zich automatisch in.

Inclusief adapters voor autostoeltjes voor alle Maxi-Cosi babydragers

Buitengewoon compact wanneer opgevouwd om op te bergen in de kleinste ruimtes

Eenvoudig te duwen en over de schouder te dragen dankzij de schouderband

Vergrendelbare wielen aan de voorzijde voor meer comfort en veiligheid

Twee opbergmanden, inclusief eenvoudige toegang tot de opbergmand: Eén bevindt zich onder het stoeltje en de andere bevindt zich aan de achterkant van het stoeltje.

Groot kiekeboe-raam

Machinewasbare kinderwagenhoes

Eenvoudig remsysteem


COMFORT

Ventilerende materialen om de temperatuur van je baby te reguleren

Uitschuifbaar 50+-zonnescherm om je kindje tegen weersomstandigheden te beschermen

Vlakke ligstand voor gebruik vanaf de geboorte

Meerdere leunstanden, waaronder een volledig vlakke ligstand voor vanaf de geboorte

Met regenscherm om je baby droog te houden bij regen

Verstelbare voetensteun


VEILGHEID

Harnaspads voor comfort tijdens ritjes

Origineel Maxi-Cosi vijfpuntsharnas

Zie in actie

Reviews