Lila SP

Maak kennis met de Lila SP. Compact comfort
Color
Essential Graphite
  • Snel opvouwbaar met één hand
  • Lichtgewicht (9,2kg)
  • Warmte-regulerend omkeerbaar matras
  • Geïntegreerde nap keeper
449,00 €
Bekijk in andere winkels

Productomschrijving

Wat is belangrijker, comfort of een compact formaat? Waarom zou je moeten kiezen? De Maxi Cosi Lila SP voldoet aan beide eigenschappen en past bij elke lifestyle. De kinderwagen is eenvoudig rechtop met één hand op te vouwen, terwijl jij je kleine in je armen houdt. De Lila SP is bovendien licht en is eenvoudig dagelijks mee te nemen of de trap af te tillen.

Het warmte-regulerende, omkeerbare matras heeft een zijde van ademend ventilatiegaas voor verkoeling in de zomer en een zijde met warme fleece voor koude winters. Meer comfort dus voor je kleine en voor jou. Want jij hoeft je geen enkele zorgen te maken over het comfort van je kindje.

De Lila SP is zelfs zo comfortabel dat je kind er heerlijk in kan dutten. De geïntegreerde 'nap-keeper' beschermt kinderen tijdens hun dutje tegen de felle zon en houdt insecten buiten. Ongestoord en comfortabel slapen tijdens elk uitstapje.

De Lila SP is ideaal voor kinderen vanaf zes maanden en ouder. En is met de compatibele ShapeOfYou reiswieg ook geschikt voor kleinere baby's. Met een voorgevormde uitsparing om platte achterhoofdjes te voorkomen, een verwijderbaar kussen voor een ergonomische houding en een geïntegreerde nap keeper zijn pasgeboren kindjes in de reiswieg net zo comfortabel en veilig als in het zitje van de kinderwagen.

De Maxi-Cosi Lila SP. Bijna net zo veilig en knus als in jouw armen.

Kenmerken

Reviews