Oria XXL

Heel veel ruimte en comfort
Vanaf de geboorte tot ca. 9 maanden
Vanaf de geboorte tot ca. 80 cm
0-9 kg
Color
Essential Black
  • Relaxfunctie voor vlakke ligstand
  • Inclusief regen- en zonnescherm
  • Nap keeper om comfortabel te slapen
  • Ruime reiswieg
250,00 €
Bekijk in andere winkels

Productomschrijving

Als ruimte belangrijk is, dan is de Oria XXL de ideale reiswieg! De grootste reiswieg die Maxi-Cosi momenteel biedt, is te gebruiken vanaf de geboorte tot circa 9 maanden (80 cm). De Oria XXL is groot en bijzonder comfortabel dankzij het ultragevoerde matras en de relaxfunctie. Dit is het ideale maatje voor de Lila XP, onze unieke all-terrainkinderwagen. 

Installatie op kinderwagens 

Combineer de Lila XP kinderwagen van Maxi-Cosi met de Maxi-Cosi Oria XXL voor een zorgeloze rit in de buitenlucht. De reiswieg kan met behulp van de adapters echter ook op vrijwel alle andere kinderwagens van Maxi-Cosi worden bevestigd. Bevestig de Maxi-Cosi Oria XXL in twee simpele klikken op je kinderwagen. 

Veiligheid 

De veiligheid van je kind staat centraal bij Maxi-Cosi. Experts adviseren om pasgeboren kindjes tijdens lange ritten in een vlakke ligstand te vervoeren. Dat is geen probleem met onze comfortabele Oria XXL! We zorgen dat je kleine tijdens het wandelen vlak, veilig en comfortabel ligt in de Oria XXL reiswieg. 

Heel veel ruimte en comfort 

De Maxi-Cosi Oria XXL biedt heel veel ruimte en comfort en heeft een zeer comfortabel, ultragevoerd matras. Met de relaxfunctie in de kinderwagen kan je kleine iets naar voren leunen om de wereld vanuit een andere hoek te ontdekken. De ruime reiswieg is comfortabel voor jou en je baby en beschikt over praktische, eenvoudig toegankelijke vakken om je spullen in op te bergen. De Oria XXL beschermt je baby onder alle weersomstandigheden met een groot zonnescherm, een nap keeper en een regenscherm.  

We zijn jouw gebruiksgemak uiteraard ook niet vergeten: de Oria XXL is met een gewicht van slechts 4,4 kg, een van de lichtste grote reiswiegen op de markt. En als je baby te groot is geworden, berg je de reiswieg opgevouwen op totdat er weer gezinsuitbreiding op komst is! De Oria XXL is het perfecte maatje voor de Lila XP, onze all-terrainkinderwagen voor comfort buiten de gebaande paden. De reiswieg kan met behulp van de adapters ook op vrijwel alle andere kinderwagens van Maxi-Cosi worden bevestigd.  

Je hoeft niet bang te zijn dat je kleintje wakker wordt! Het bevestigen en verwijderen van de Oria XXL op het frame van je kinderwagen verloopt heel eenvoudig en soepel. Het regenscherm en de nap keeper beschermen je baby tegen de elementen, zodat jullie samen kunnen genieten van jullie uitjes. 

Reissysteem  

Boodschappen vergeten bij de supermarkt of een wandeling door je favoriete straat? Neem je kleine mee op avontuur! Plaats de reiswieg op je Maxi-Cosi kinderwagen en gebruik de vlakke ligstand om samen met je kleine op pad te gaan.  

Verwijder de reiswieg met enkele simpele klikken van de kinderwagen. De ideale partner voor onze Lila XP kinderwagen is met behulp van de adapters ook geschikt voor vrijwel alle andere Maxi-Cosi kinderwagens! 

Een praktisch reissysteem!  

Kenmerken

Wat zit er in de doos
  • Oria XXL Raincover
  • Oria XXL Nap Keeper
Afmetingen

GEBRUIKSVRIENDELIJK 

Lichtgewicht - slechts 4,4 kg 

Gemakkelijk op te bergen 

Diverse opbergvakken 

Handige handgreep 

Vak voor regenscherm en nap keeper 

Opvouwbaar COMFORT 

Zeer royaal matras 

Groot UPF50+ zonnescherm met kiekeboe-venster 

Relaxfunctie 

Ultragevoerd matras  ALGEMEEN 

Flexibel reissysteem 

Inclusief regenscherm, nap keeper en groot zonnescherm 


Reviews