Lila, eindeloos comfort

No video provider was found to handle the given URL. See the documentation for more information.
Ontdek de Maxi-Cosi Lila

Ontdek de Lila

Eigenlijk wil je je kindje nooit loslaten. Maar als het dan toch even moet, dan is de Lila het beste alternatief voor jouw armen. Onze nieuwste kinderwagen, ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen, is ontworpen voor ultiem comfort voor jouw baby of peuter en maakt je leven als ouder ook een stuk makkelijker.

Title 1
Title 2
title 3

Ultiem comfort voor soepele wandelingen

Of het nu tijd is voor een dutje of je juist samen geniet van een lange wandeling, met Lila gaan jij en je kindje altijd een comfortabel ritje tegemoet. Je kunt het zitje makkelijk in volledige ligpositie zetten, waardoor je kindje altijd en overal heerlijk kan slapen. Voor nog meer comfort, combineer je de Lila met de Jade of Oria reiswieg. Dankzij de grote, schokdempende wielen loop je soepel over iedere ondergrond, in het centrum én off-road.

Title 1
Title 2
Title 3

Klaar voor ieder seizoen

Met de Lila kun je het hele jaar door lekker naar buiten met je kindje. Het omkeerbaar thermo regulerend matrasje met ademende 3D mesh bekleding houdt je kindje koel in de zomer, terwijl de fleece-bekleding aan de andere zijde zorgt voor extra warmte in de winter. De geïntegreerde 'nap-keeper' beschermt tegen de felle zon en houdt insecten buiten.

Title 3
title 1
Title 2

Super gemakkelijk in gebruik

De Lila in je auto laden of opbergen in huis? Geen probleem. Met één hand vouw je de Lila snel en invoudig in en uit. De XL uitneembare boodschappenmand is nog zo'n slim extraatje dat jouw leven als ouder makkelijker maakt.

Title 1
Title 3
Title 2

Groeit mee met je familie

Gezinsuitbreiding op komst? Met de Lila Duo Kit (apart te koop) verander je jouw Lila naar een duo-kinderwagen, zodat je baby en peuter samen kunnen genieten van een comfortabele wandeling. Zo hoef je dus geen aparte kinderwagen aan te schaffen en kun je onbezorgd op pad met je kindjes.

Creëer jouw ideale 3-in-1 reissysteem

Combineer Lila met een Maxi-Cosi baby autostoeltje en reiswieg voor nog meer flexibiliteit. Door het eenvoudige kliksysteem en de slimme geheugenknoppen switch je super makkelijk van auto naar kinderwagen. Zo heb je vanaf de allereerste dag de meest comfortabele en veilige reisoplossing voor iedere situatie.