Ontdek de Maxi-Cosi Titan

De autostoel die meegroeit met jouw kindje
No video provider was found to handle the given URL. See the documentation for more information.
Bekijk de video

De autostoel die meegroeit

Opgroeiende kinderen groeien overal razendsnel uit. Herkenbaar? Bij Maxi-Cosi hebben we daar iets op bedacht: een autostoeltje dat eenvoudig meegroeit met je kindje. Een autostoel groep 1/2/3 ineen? Jazeker! De Maxi-Cosi Titan en Titan Pro zijn ontworpen voor de toekomst en bieden optimaal comfort en veiligheid voor kinderen van 1 tot 12 jaar. De stoel is eerst te gebruiken als peuterstoel en kan daarna eenvoudig getransformeerd worden tot kinderautostoel.

Praktisch, veilig en ook nog eens super comfortabel. Maak kennis met de Maxi-Cosi Titan.

Titan Pro: extra veilig en maximaal comfort

De Maxi-Cosi Titan Pro is een autostoeltje voor groep 1/2/3 ineen en is daarmee geschikt voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Deze autostoel groeit mee met je kindje. De GrowSafe hoofdsteun informeert je precies wanneer het tijd is voor jouw kindje om de peuterstoel te transformeren naar een kinderautostoel.

De Titan Pro bevat ook onze nieuwe en geavanceerde veiligheidstechnologie G-CELL en AirProtect®. Daarnaast biedt deze autostoel opgroeiende kinderen maximaal comfort dankzij verkoelend bamboestof, een aangenaam zitkussen en speciale vulling die de hele rit relaxed maken.

Nieuw: G-CELL technologie

Bij Maxi-Cosi staat de veiligheid en het comfort van jouw kindje altijd voorop. Daarom onderzoeken we continu nieuwe technieken en maken we gebruik van de laatste innovaties voor onze autostoeltjes.

In de Titan Pro introduceren we de geavanceerde veiligheidstechnologie G-CELL: een gepatenteerde innovatie van Maxi-Cosi. G-CELL is een hexagonale structuur die is ingebouwd in de zijpanelen van het autostoeltje. In het geval van zijwaartse aanrijding, helpt dit om de impact op het lichaam van je kindje te verminderen. G-CELL is alleen ingebouwd in de Titan Pro en dus niet in de Titan autostoel.

Titan: praktisch en comfortabel

De Maxi-Cosi Titan is het kleine broertje van de Pro-editie. Net als de Titan Pro kun je deze stoel eenvoudig aanpassen aan de lengte van jouw kindje. De Titan gebruik je eerst als comfortabel peuter autostoeltje. Vanaf ongeveer 3,5 jaar transformeer je het autostoeltje eenvoudig om tot een kinderautostoel waarin je kindje tot 12 jaar veilig vervoerd kan worden. Voor maximaal comfort en pasvorm kun je de hoofdsteun heel eenvoudig verstellen. De ISOFIX-bevestiging houdt het autostoeltje stevig op z’n plaats.