Veiligheids-awards voor Maxi-Cosi autostoelen!

Alle testresultaten op een rijtje

Ontmoet onze winnaars!

Onze autostoelen doen het goed! Bekijk hieronder welke Maxi-Cosi autostoelen een goede score hebben gekregen en welke testwinnaars zijn in de onafhankelijke Stiftung Warentest.
Compound-image-rich-text-800x550px-Product-Winners-Jade-MC

JADE - TEST WINNAAR

Onze veilige en comfortabele Jade-reiswieg is 'Zeer goed' (1,5) getest in combinatie met de 3wayFix-basis. Het product wordt beloond met de hoogst mogelijke beoordeling van 5-sterren.

Compound-image-rich-text-800x550px-Product-Winners-Pebble-Pro-MC

4 STERREN VOOR DE PEBBLE PRO

De Pebble Pro is 'Goed' getest in combinatie met alle installatiemogelijkheden, waaronder de 3wayFix-basis (1,8). Ons topproduct voor de autostoeltjes, waarmee al meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis zijn gebracht. Een product met bewezen veiligheid en beloond met een algemene 4-sterrenwaardering.

Compound-image-rich-text-800x550px-Product-Winners-Pearl-Pro-iSize-3wayFix-MC

4 STERREN VOOR DE PEARL PRO

De Pearl Pro is 'Goed' (2,3) getest in combinatie met de 3wayFix-basis. Het product is beloond met een 4-sterrenwaardering.

Wat is de Stiftung Warentest?

De Stiftung Warentest is binnen Europa de meest toonaangevende en onafhankelijke consumenten test organisatie. Deze organisatie heeft als doel het helpen van consumenten door onpartijdige en objectieve informatie te verstrekken over resultaten van vergelijkende onderzoeken van goederen en services. Ze kopen (anoniem) producten, voeren onafhankelijk testen uit en geven resultaten die alleen gebaseerd zijn op objectieve resultaten. De testen op autostoelen worden georganiseerd door de ADAC, ÖAMTC en TCS Stiftung samen met de Stiftung Warentest.

Hoe testen wij onze autostoelen? 

Als een van de enige autostoelen fabrikanten hebben wij eigen ultramoderne crash-test faciliteiten in o.a. Cholet, Frankrijk en Columbus, Illinois USA. Hierdoor kunnen wij veel meer dan het minimale verplichte aantal crashtest uitvoeren vanaf de vroege ontwikkeling van een autostoel tot de productiefase.

Lees meer over onze crashtesten

Deel jouw foto's met onze winnaars

Deel het met hashtag #carseatparty