We staan voor je klaar!

We begrijpen heel goed dat de huidige situatie veel onzekerheid brengt bij toekomstige ouders. Het vinden van een veilige autostoel, een mooie kinderwagen of de perfecte producten voor in huis, is niet gemakkelijk in deze situatie. Een bezoek aan een winkel is een stuk lastiger op het moment. Omdat we er bewust van zijn dat deze winkels een van de belangrijkste informatie- en inspiratiebronnen zijn voor toekomstige ouders, hier kun je namelijk gemakkelijk producten zien, aanraken en proberen, willen wij onze hulp aanbieden om je toch de juiste keuze te laten maken.

Probeer onze producten 100 dagen thuis!

We willen tijdens deze periode toekomstige ouders graag wat zekerheid bieden. De zekerheid en het vertrouwen dat je het juiste product koopt, ook al heb je nu niet altijd de mogelijkheid om het product uit te proberen in de winkel.

Hierom bieden wij een 100 dagen probeer periode aan wanneer je een Maxi-Cosi product koopt via onze website, zodat je het product zorgeloos in je eigen huis volledig kan ervaren en proberen. Mocht het product toch niet aan je verwachtingen voldoen, kun je het eenvoudig retourneren.

Consumer Care

Daarnaast zijn onze Consumer Care teams voor jou in deze lastige situatie bereikbaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bepalen welke van onze producten het beste bij jouw familie past. Wij volgen de meest recente instructies op om thuis te werken.

Mocht je van onze hulp gebruik willen maken kun je met ons chatten via de chatfunctie rechts onderin, het contactformulier invullen of ons via onze social media kanalen benaderen.