Maxi-Cosi Happy Hips Service

Ook babytjes met heupdysplasie veilig onderweg

Als je baby een spreidbroekje draagt, vraag je je misschien af hoe je je kleintje veilig meeneemt in de auto. Een standaard autostoel aanpassen, met bijvoorbeeld handdoeken, is absoluut geen veilige oplossing!

Onze productontwikkelaars hebben intensief samengewerkt met medische professionals om een van onze autostoeltjes aan te passen. Zo is de Maxi-Cosi Opal HD ontstaan. Deze speciale heupdysplasie autostoel geeft extra rugondersteuning en extra ruimte voor de beentjes, precies wat kindjes met klachten aan de heupen nodig hebben.

Hoe kan ik gebruik maken van de Maxi-Cosi Opal HD ?

De Maxi-Cosi Opal HD is nergens te koop.Via de Happy Hips Service verhuren we het autostoeltje aan je zolang je kindje een spreidbroekje draagt. Een geruststellend idee dat je kleintje eindelijk veilig mee op weg kan.

Hoeveel kost het?

Het huren van de autostoel kost €10 per maand, daarnaast vragen we je een borg te betalen van €250,-. We bezorgen de autostoel kosteloos bij je thuis.

Nadat je de autostoel in goede staat hebt geretourneerd storten we de borg terug, minus de huur van €10 per maand. Wanneer je de Opal HD bijvoorbeeld 6 maanden nodig hebt, betaal je ons een borg van €250 en storten wij €190 terug.

Neem contact met ons op

Wil je spreken met een van onze medewerkers? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier.

Je kunt de Opal HD ook direct aanvragen via het aanvraagformulier.

Aanvraagformulier Opal HD