Kinder autostoelen

Wil je overstappen naar een zitverhoger met hoofdsteun? Onze collectie kinderautostoeltjes met hoofd- en nekbescherming voor een leeftijd tot maximaal 12 jaar zorgt voor gemoedsrust. Onze autostoeltjes voor groep 2/3 hebben een perfecte pasvorm en bieden veiligheid en comfort als je kind groeit.

Filters
  1.  
  2.  
  3.  
    • 24 maanden garantie

    • Gratis retourzendingen

  4.  
  5.  
  6.  
Pagina

Maxi-Cosi-kinderautostoeltjes

Ze worden ook zo snel groot! Weet je nog dat moment dat je je baby voor de eerste keer uit het ziekenhuis naar huis bracht? En nu is het alweer tijd voor een kinderautostoeltje. De tijd vliegt voorbij!

Onze Maxi-Cosi-kinderautostoeltjes zijn bedoeld om je gezin veilig te houden, totdat je geen autostoeltje meer hoeft te gebruiken. We raden voor kinderen tot 12 jaar aan om altijd een stoeltje met hoge rugleuning te gebruiken. Je kind wordt veilig beschermd bij een zijwaartse botsing en zal toch comfortabel zitten als het onbedoeld in slaap sukkelt. Voeg daar onze innovatieve functies aan toe, zoals G-Cell- en AirProtect®-technologie, en je kind is overal veilig, waar je ook naartoe gaat.

Voor een snelle en eenvoudige installatie is ISOFIX een fantastische functie! Je autostoeltje is niet alleen zeer eenvoudig te installeren, maar blijft ook gegarandeerd op zijn plaats zitten wanneer je niet meer zo kleine kind er niet in zit. We bieden ook kinderautostoeltjes die met behulp van alleen de autogordel kunnen worden geïnstalleerd, dus maak je geen zorgen als je geen ISOFIX-bevestigingspunten in je auto hebt.

Al onze Maxi-Cosi-kinderautostoeltjes zijn eenvoudig aan je kind aan te passen wanneer het voortdurend groeit. Verander eenvoudig de hoogte of breedte om je kind meer ruimte en comfort te geven. En door ze zelf de gordel vast te laten maken, voelen ze zich helemaal onafhankelijk, net als echte 'volwassenen'.

 

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.