Baby autostoelen

Onze babyautostoeltjes hebben 50 miljoen baby's vanuit het ziekenhuis naar huis vervoerd en we staan ook voor jou klaar. Maxi-Cosi´s slogan luidt: We carry the future. Onze bekroonde opties voor babyautostoeltjes zijn ontworpen voor veiligheid, zodat je met een babyautostoeltje van Maxi-Cosi altijd de juiste keuze voor je baby maakt.

Pagina
Filters
 1.  
 2.  
 3.  
 4. 24 maanden garantie

  Gratis retourzendingen

 5.  
 6.  
 7.  
Pagina
Filters

Maxi-Cosi-babyautostoeltjes

Het juiste babyautostoeltje voor jou en je gezin kiezen is een belangrijke beslissing. Je wilt immers dat je baby vanaf het moment dat je het ziekenhuis verlaat veilig en comfortabel kan reizen! Maar maak je geen zorgen. Bij Maxi-Cosi staan we voor je klaar om je te helpen het juiste babyautostoeltje te vinden, want ze zijn speciaal ontworpen voor gezinnen.

Wat je moet weten bij het kiezen van een babyautostoeltje:

 • Bij Maxi-Cosi raden we je aan achterwaarts gericht te reizen totdat je kleintje ten minste 15 maanden oud is. Dit advies wordt ook ondersteund door experts. Lees hier waarom we dit aanraden.
 • Je kunt kiezen tussen installatie met behulp van een ISOFIX-base of installatie met behulp van de gordel van je auto. Bij Maxi-Cosi raden we aan om voor installatie van je babyautostoeltje een ISOFIX-base te gebruiken. Dat beperkt het risico van onjuiste installatie tot een minimum en zorgt voor een stevige verbinding met je auto. Maar maak je geen zorgen als je geen ISOFIX-bevestigingspunten in je auto hebt. Installatie met behulp van een autogordel is net zo veilig als je de instructies in de bijgeleverde handleiding volgt. 
 • De beste plek om een babyautostoeltje te installeren is de middelste stoel achterin de auto. Een andere goede optie voor het installeren van een babyautostoeltje is achter de bijrijdersstoel, omdat de middelste stoel achterin soms geen ISOFIX-bevestigingspunten of driepuntsgordel heeft. We raden het niet aan, maar als je het babyautostoeltje op de bijrijdersstoel moet installeren, moet je er altijd voor zorgen dat je de airbag van de bijrijdersstoel uitschakelt.
 • Wanneer het hoofdje van je baby boven de rugleuning van het kinderautostoeltje uit komt, is het tijd om op een autostoeltje voor de volgende fase over te stappen. Dat moment kan na minimaal 9 maanden aanbreken.

 

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.