Peuter autostoelen

Wanneer het hoofdje van je kleintje uitkomt boven zijn of haar babyautostoeltje, is het tijd om over te stappen op een autostoeltje voor de volgende fase: een peuterautostoeltje. Naarmate je kleintje groeit, wordt de uitdaging om hem of haar correct en snel in de auto te zetten ook steeds groter. Onze peuterautostoeltjes combineren veiligheid en comfort met praktische elementen om elke reis dagelijks eenvoudig te maken.

Filters
  1.  
  2.  
  3.  
    • 24 maanden garantie

    • Gratis retourzendingen

  4.  
  5.  
  6.  
Pagina

Maxi-Cosi-peuterautostoeltjes

Net als al onze Maxi-Cosi-autostoeltjes, zijn ook onze peuterautostoeltjes ontworpen voor comfort en veiligheid, zelfs nu je baby geen baby meer is. Ze zijn voorzien van praktische functies die dagelijkse uitstapjes eenvoudiger maken, zoals ons easy-in harnas en de draaibeweging met één hand. Daarnaast hebben ze verstelbare kenmerken zoals hoofdsteunen en gordels die met je peuter meegroeien!

Bij Maxi-Cosi raden we achterwaarts gericht reizen aan tot 15 maanden oud en binnen de categorie autostoel peuter zijn er meerdere draaibare autostoeltjes die aan deze richtlijn voldoen.

Voor ouders die op zoek zijn naar wat extra gemak: we bieden meerdere autostoeltjes voor peuters aan met draaimogelijkheden. Je kleintje in de auto zetten is veel eenvoudiger als je het autostoeltje naar je toe kunt draaien. Op die manier weet je zeker dat je kleintje veilig en correct in het stoeltje zit. Je kleintje in zijn of haar autostoeltje zetten is zeker dankzij functies zoals ons innovatieve easy-in harnas of onze gordelhaken nog nooit zo eenvoudig geweest.

Groeit met je peuter mee

De meeste van onze auostoel peuter zijn eenvoudig aan te passen aan je kind in de groei. Verander gewoonweg de hoogte of pas de gordel aan, zodat je kind altijd kan genieten van een veilige en comfortabele rit, ongeacht hoe snel het ook groeit!

Voor een snelle en eenvoudige installatie is een fantastische functie! Met deze functie kan je peuterautostoeltje veilig en correct in je auto worden vastgezet. Voor extra beveiliging worden hoorbare en zichtbare indicatoren gebruikt om onjuiste installatie te voorkomen. Maak je geen zorgen als je auto geen ISOFIX-bevestigingspunten heeft. Bij Maxi-Cosi bieden we ook peuterautostoeltjes die kunnen worden geïnstalleerd met behulp van de autogordel. Volg gewoon de instructies in de bijgeleverde handleiding om je autostoel peuter correct te installeren.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.