About Maxi Cosi

Velen van ons zijn ondertussen zelf ouder. We hebben slapeloze nachten getrotseerd en zijn euforisch geweest over het eerste tandje. En hoe groot de volgende uitdaging ook is, een lachje of een hikje van je kindje is genoeg om er weer volledig in te vliegen. Niemand kan je uitleggen hoeveel plezier ouderschap geeft, je moet het zelf beleven.

Wij willen ervoor zorgen dat je maximaal geniet van al die kleine en grote dierbare momenten. Door de allerveiligste autostoel te ontwerpen die men in één keer vastklikt en door een kinderwagen te maken waar je altijd op kan vertrouwen.

Door te weten te komen wat niet werkt, kunnen we oplossingen ontwikkelen die wél werken.

Hoe weten we wat ouders vandaag willen?

We ontwikkelen natuurlijk niet alleen producten op basis van onze eigen ervaringen. We vinden het heel belangrijk om naar jou te luisteren en in te spelen op jouw behoeftes. Het is ons doel om ouders raad te geven en op hun gemak te stellen. En we willen onze beschermende kijk op het leven met je delen. Iets dat zo pril en kwetsbaar is als een nieuw leven, willen we koesteren en beschermen.

Slimme en beschermende oplossingen voor je gezin, elke dag

Met alle kennis die we vergaren bij ouders, ontwerpen we slimme en beschermende oplossingen voor kinderen.

Slimme oplossingen:

  • lossen problemen op waar ouders mee kampen;
  • zijn zo gemakkelijk te gebruiken dat ze tijd besparen;
  • zien er fantastisch uit en geven een heel aangenaam gevoel.

Beschermende oplossingen:

  • voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en comfort;
  • houden rekening met de wereld om ons heen.

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we producten creëren die het verschil maken. Producten die écht iets bijdragen aan de tijd die gezinnen met elkaar doorbrengen. Producten die al die mooie momenten samen nog dat béétje mooier maken. Welkom bij de Maxi-Cosi familie.