Ongeval Omruil Service

Ongeval Omruil Service

Ben je betrokken geweest in een auto-ongeluk, terwijl je kindje bij je in de auto zat? Dat is vreselijk! We hopen in de eerste plaats dat niemand gewond is geraakt. 

Bij Maxi-Cosi dragen we zorg voor families, en begrijpen we dat het hebben van een auto-ongeluk en omgaan met de nasleep hiervan enorm stressvol kan zijn. Daarom bedachten we onze Ongeval Omruil Service*. In sommige gevallen is je autostoel (en eventueel de base), die betrokken is geweest in een ongeluk, niet meer veilig voor toekomstig gebruik. Bij Maxi-Cosi staan we klaar om je te helpen met al je vragen en eventuele zorgen.

Op basis van onderstaande informatie over het ongeluk kunnen wij beoordelen of je autostoel (en eventuele base) vervangen moet worden. Afhankelijk van de omstandigheden van het ongeluk gebeurt dit ofwel via de verzekering** (in de vorm van een vergoeding) of direct via Maxi-Cosi (in de vorm van een gloednieuwe vergelijkbare stoel). Zodoende kun je er zeker van zijn dat jullie nog vele veilige kilometers tegemoet gaan.

Wat hebben we van je nodig?

Voor een snelle afwikkeling en goede beoordeling vragen we je om ons te voorzien van de volgende informatie:
•    Een nauwkeurige beschrijving van het ongeluk. Vermeld hierbij o.a. de snelheid van het ongeluk en of je kindje in de autostoel zat ten tijde van het ongeluk.
•    Een foto van je auto na het ongeluk.
•    (indien aanwezig) een volledig ingevuld ongeval formulier of politierapport.
•    Een foto van de (oranje-witte) productsticker die je aan de onderkant of achterkant van de autostoel (en eventuele base) kunt vinden.

Aanmelden is makkelijk

Meld je aan via het formulier en stuur ons bovenstaande gegevens direct. 

Let op: aanmelden kan tot 1 maand na het ongeluk.

*Deze service geldt niet voor tweedehands autostoeltjes en bases en producten ouder dan 10 jaar.
**Indien jij niet aansprakelijk bent voor het ongeluk dekt de verzekering van de tegenpartij de kosten voor de aanschaf van een nieuwe autostoel (en eventuele base). In dat geval sturen wij je een bevestiging dat je oude stoel (en eventuele base) niet meer veilig is en dat een nieuwe aangeschaft dient te worden.