360 Family
Ontwikkelt met je kindje mee
We begrijpen dat kinderen snel opgroeien. Daarom hebben we een nieuwe innovatieve reeks autostoelen ontworpen, speciaal voor langdurig gebruik. De unieke 360 Family is het draaibare autostoelsysteem van de volgende generatie, bestaande uit een draaibare FamilyFix 360 base en compatibele 360° autostoeltjes, gemaakt om je baby vanaf de geboorte tot 4 jaar oud in te vervoeren. Het superhandige, met één hand te bedienen draaisysteem maakt het leven van ouders die hun kind elke dag in en uit de auto krijgen jaren lang een stuk eenvoudiger.
False

Draaibare base om je kindje snel en eenvoudig in het autostoeltje te plaatsen

De FamilyFix 360 base is voorzien van FlexiSpin-technologie, waardoor de base in elke ligstand draaibaar is.

 • Dankzij de 360°-rotatiehendel van de base kunnen alle 360°-autostoeltjes soepel en gemakkelijk met één hand worden gedraaid - perfect voor drukke ouders die hun handen vol hebben.
 • Visuele indicatoren en audiofeedback op de base geven aan wanneer het autostoeltje correct is geplaatst.
 • De TravelSafe Rotation Control geeft gemoedsrust in de wetenschap dat je baby tot ca. 15 maanden achterwaarts gericht reist.

Comfort, gemak en veiligheid vanaf dag één

De Pebble 360 kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot ca. 15 maanden. Hij draait uiterst soepel en gemakkelijk rond op de FamilyFix 360-base en kan met slechts één hand rondgedraaid worden.

 • Supercomfortabele baby-hugg-zitverkleiner houdt je kleintje te allen tijde knus op zijn/haar plaats.
 • Dankzij het easy-in harnas kun je je baby snel en probleemloos erin en eruit tillen.
 • Om de veiligheid en het comfort van je baby te garanderen, is de Pebble 360 voorzien van ClimaFlow om de temperatuur van je baby te helpen reguleren.
 • De G-CELL Side Impact technologie beschermt je baby tegen de krachten van een zijdelingse botsing.

Jarenlang comfort en veiligheid terwijl je kind groeit

Als lid van de 360 Familie kan de Pearl 360 gebruikt worden vanaf de geboorte tot 4 jaar oud. Dankzij de 360-rotatiehendel op de base kan de Pearl 360 soepel en gemakkelijk in elke ligstand worden gedraaid.

 • Een comfortabele zitverkleiner geschikt vanaf de geboorte houdt je pasgeborene knus en als je kleintje niet meer zo klein is, biedt de Pearl 360 ruimte om te groeien met een extra ruim zitje.
 • Dankzij het Easy-in-gordelsysteem kun je je baby supersnel en probleemloos in en uit de auto tillen.
 • Speciale ClimaFlow-panelen, ademend schuim en de bekleding zorgen voor een comfortabele luchtcirculatie om te waarborgen dat je kind altijd de juiste temperatuur heeft.
 • Om de veiligheid van je baby te garanderen, is de Pearl 360 voorzien van de innovatieve G-CELL Side Impact technologie, als extra ingebouwde bescherming.
False

Altijd veilig!

Alle producten in onze 360 Family voldoen aan de nieuwste en strengste i-Size veiligheidsnormen voor maximale veiligheid van kinderen in auto's. Dit betekent dat je vanaf de geboorte met je baby kunt reizen zonder je zorgen te hoeven maken over veiligheid!

Ontworpen om dicht bij je kindje te zijn

De Maxi-Cosi Coral 360 is het eerste modulaire 360°-draaibare autostoeltje voor baby's en is eenvoudig te dragen. De Coral 360 is compatibel met onze FamilyFix 360-base en ontworpen om je baby dichtbij je te houden (vanaf de geboorte tot ongeveer 12 maanden). De eenvoudig te verwijderen lichtgewicht soft carrier (slechts 1,7°kg) vermindert het draaggewicht met meer dan 50%. Ultralicht om te dragen en met één hand te draaien maakt de Coral 360 de ultieme handige oplossing voor jou en je baby.