All terrain kinderwagens

Op avontuur in de natuur

Wil je met je kindje genieten van de vrije natuur? Dat kan met zo’n sterke off-road kinderwagen. Kies de juiste kinderwagen en wandel overal waar je wil. Samen op avontuur!

Doe je graag lange boswandelingen of verkies je liever de weilanden? Of vind je het gewoon fijn als je kindje zonder schokken over hobbelige straten rijdt? Met een goed verende all terrain kinderwagen met grote wielen is je kindje verzekerd van comfortabele ritjes.

Waar moet je op letten bij een all terrain kinderwagen?

All terrain kinderwagens zijn speciaal ontworpen voor oneffen wegen en paden. Ze blijven altijd vlot rijden, ook over zand, grind en sneeuw.

Er zijn veel verschillende soorten all terrain kinderwagens. Welke is de beste voor jou en je kindje? Wij helpen je kiezen:

De wielen: een all terrain kinderwagen heeft meestal drie of vier foam gevulde banden. De wielen hebben een goede vering zodat je kindje zelfs over hobbelig terrein niet door elkaar geschud wordt.

Gewicht en formaat: een all terrain kinderwagen is meestal groter en zwaarder dan een gewone kinderwagen. Houd er rekening mee dat je de kinderwagen nog moet kunnen opheffen om in de auto te zetten, dus koop er een die niet te zwaar is. En natuurlijk moet hij zó klein inklapbaar zijn dat hij gemakkelijk in de koffer van je auto past. Liefst met nog wat ruimte over voor de frigobox!

Wendbaarheid: vele boswegen hebben obstakels, zoals fietssluizen en wildroosters. Het is handig als de voorwielen kunnen draaien, zodat je gemakkelijk korte bochten kunt nemen.

Flexibiliteit: denk vooraf goed na waar je de kinderwagen overal wilt gebruiken. Ga je er ook in de stad mee wandelen en boodschappen doen? Zorg dan dat hij smal genoeg is om door deuren te kunnen. Is je kindje nog erg klein, kies dan voor een all terrain kinderwagen waarop je ook het autostoeltje of de kinderwagenbak kunt bevestigen.

Comfort: het erg belangrijk dat je baby volledig plat in de wandelwagen kan liggen en dat de kinderwagen een goede vering heeft. Zo kan je baby een heerlijk dutje doen tijdens de wandeling.

Heb je al een all terrain kinderwagen gevonden die volledig je verwachtingen inlost? Perfect! Dan kun je heerlijk genieten van lange wandelingen én van elkaar!