Autostoeltjes: wist je dat?

Ontdek wat onze babyautostoeltjes kunnen doen

Je weet waarschijnlijk al hoe Maxi-Cosi-autostoeltjes kinderen tijdens het reizen beschermen. Maar er zijn mogelijk een aantal dingen die je nog niet hebt ontdekt. Bekijk de volgende handige tips and trucs van het Maxi-Cosi-autostoeltje…

Koel houden

Onze stoeltjes zijn niet alleen ontworpen voor autoveiligheid. Ze beschermen je baby ook tegen de zon. Alle autostoeltjes van Maxi-Cosi Group 0+ hebben een geïntegreerde zonnekap met getest materiaal dat bewezen heeft het hoogste beschermingsniveau (50+) tegen UV-straling te bieden..

 

 

Veiligheidshandgreep

De handgreep van je babyautostoeltje is niet alleen geweldig voor het dragen van het stoeltje, het heeft ook een veiligheidsfunctie. Vergeet het nooit rechtop te zetten wanneer je het in de auto gebruikt.

Comfortabel zitten

Je kunt je baby met onze stoelverkleiners precies in de juiste positie krijgen. Ze zijn ook eenvoudig te verwijderen, maar vergeet niet waar je ze laat (we weten dat dit vaak gebeurt). Als je wilt zien wanneer je de stoelverkleiner moet verwijderen, raadpleeg je de handleiding.al.

Geheime opslag

Bekijk de Maxi-Cosi Pebble Plus, Pebble en CabrioFix wat beter en je ziet een deurtje aan de achterkant. Dat geeft toegang tot een opbergvakje, de perfecte plek voor het bewaren van reserveluiers, fopspenen en andere babybenodigdheden.

Samenzitten voor het eten

Wil je je kleintje in het Maxi-Cosi-babyautostoeltje eten geven? Geen probleem. Draai de handgreep gewoon helemaal naar achteren en vergrendel deze in een handige voedingsstand.

Eenvoudige reiniging

Het is eenvoudig om je Maxi-Cosi-autostoeltje er netjes uit te laten zien. Haal de bekleding er gewoon af en stop deze in de wasmachine. Raadpleeg voor wasvoorschriften het label. En als je niet zeker weet hoe je de bekleding er weer op kunt doen, bekijk je onze video's.

Vliegtuigvriendelijk

Ga je ergens heen? Je kunt je Maxi-Cosi Pebble Plus, Pebble en Citi in een vliegtuig meenemen omdat ze allemaal voor het gebruik in een vliegtuig zijn goedgekeurd. Gebruik de heupgordel in de vliegtuigstoel om het stoeltje achterwaarts gericht te installeren. Haal de gordel gewoon door de blauwe gordelhaken en bevestig deze stevig.

Veelzijdige onderstellen

Je kunt je 2wayFix- en FamilyFix-onderstellen zelfs gebruiken als je baby geen baby meer is. Deze stevige ISOFIX-onderstellen passen van de autostoeltjes van Maxi-Cosi Group 0+ tot de peuterautostoeltjes, dus kun je ze gebruiken totdat je kind vier jaar is.