Better Together
Een compatibele reeks autostoeltjes, reiswiegen en kinderwagens die zijn ontworpen om naadloos bij elkaar te passen. Ons 3-in-1-reissysteem biedt de perfecte combinatie van producten van topkwaliteit die je ongeacht de combinatie die je kiest eenvoudig op hetzelfde frame kunt klikken. Hun kleuren zijn op elkaar afgestemd voor stijlvol op weg gaan en ze zijn ontworpen om al het comfort en de veiligheid te bieden die je nodig hebt om samen met je gezin van de producten te kunnen genieten. Kijk hieronder voor onze favoriete combinatie voor een 3-in-1-reissysteem of blader verder om de beste combinatie voor jou samen te stellen.

Plaza+ - maak van je wandeling een uitstapje

Combineer de Plaza+ in een 3-in-1-reissysteem, voor comfortabele wandelingen vanaf de eerste dag. De Plaza+-kinderwagen en de meegeleverde reiswieg maken het gezinsleven in de stad gegarandeerd eenvoudiger dankzij hun volledige lijst met functies. Vering op de vier wielen, schokdempers en grote lekvrije banden maken van elke hobbelige stadwandeling een soepele rit. Dankzij een easy-in harnas, de instelling met één hand en de magnetische sluiting zet je je kind snel in de Plaza+, vanaf de geboorte tot circa 4 jaar. In combinatie met het Pebble 360-babyautostoeltje plaats je je kleintje veilig en comfortabel vanuit de auto in de kinderwagen. Daarom zijn deze producten samen beter! 

Pebble 360

Ben je op zoek naar maximaal comfort, gemak en veilig reizen vanaf de geboorte tot circa 15 maanden? Maak kennis met de Pebble 360. Dit i-Size-babyautostoeltje voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen en wordt geleverd met een lijst aan fantastische functies voor je baby en jezelf. Gebruik hem in combinatie met de FamilyFix 360-base (apart verkrijgbaar) als draaibaar babyautostoeltje dat eenvoudig is te installeren. ClimaFlow helpt de temperatuur van je baby te reguleren en de supercomfortabele Baby-hugg-zitverkleiner houdt je baby altijd knus. Je plaatst de Pebble 360 met slechts één klik probleemloos op de Plaza+ en verwijdert hem daar net zo eenvoudig weer van met de geheugenknoppen. Je plaatst je kind zonder het tijdens een dutje te storen vanaf de straat zo in de auto. Daarom zijn deze producten samen beter.