Maak je huis comfortable voor je pasgeboren baby

Een van de mooiste momenten na de geboorte van een baby is als je kleintje voor het eerst mee naar huis mag. Thuis geniet je van knuffelen met je baby, van knusse nachtelijke momenten met je (hopelijk) goede slaper en van quality time aan de eettafel. Uiteindelijk draait alles om comfort, waar je ook bent. Welkom thuis, kleintje!
Bekijk meer!

Basisbenodigdheden voor thuis

Vanaf het moment dat je thuiskomt uit het ziekenhuis zorgt Maxi-Cosi dat het jongste lid van de familie altijd comfortabel ligt en dat het leven voor jou in je eigen huis zo eenvoudig mogelijk is. We hebben de beste producttips voor basisbenodigdheden voor pasgeboren baby's om thuis te gebruiken geselecteerd: 

Je handen vrij met een baby wipstoel!

We knuffelen graag met onze kleintjes, maar soms moeten we onze handen vrij houden terwijl onze kleintjes dichtbij zijn. In deze situaties zijn baby wipstoeltjes ideaal: ze zijn gemakkelijk voor jou en comfortabel voor je baby. Je kunt de lichtgewicht en compacte Maxi-Cosi Kori bijvoorbeeld eenvoudig overal in huis neerzetten en doorgaan met andere bezigheden. In de tussentijd ligt je kleintje comfortabel te schommelen, spelen of slapen in de superzachte en ondersteunende zitverkleiner van de Kori.  

Aan de eettafel in een kinderstoel!

Met een kinderstoel kun je als familie quality time aan tafel doorbrengen en kan je kleintje sociale eetactiviteiten ervaren. Onze nieuwe kinderstoel Maxi-Cosi Minla is niet alleen een kinderstoel, maar dankzij de comfortabele zitverkleiner ook te gebruiken voor je baby en een coole zitverhoger met dienblad voor kleuters. Je kunt de Minla dankzij de verschillende afstelmogelijkheden gebruiken vanaf de geboorte tot je kind 6 jaar wordt! 

Houd je baby dichtbij met een co-sleeper

De lijst van voordelen van een co-sleeper kan heel lang zijn. Gemak als je borstvoeding geeft, minder nachtelijke zorgen over je kleintje en het ontwikkelen van een emotionele band met je baby zijn er slechts een paar. Bekijk de Maxi-Cosi Iora, een elegante co-sleeper die zorgt dat je kleintje heerlijk slaapt op slechts een armlengte afstand.