Maxi-Cosi Compact assortiment

Voor de jonge moderne gezinnen van vandaag betekent leefruimte vaak minder m². Maar nu is er Maxi-Cosi Compact, een nieuw assortiment eenvoudige, stijlvolle, lichtgewicht benodigdheden. Ze bieden alles wat een gezin in huis nodig heeft, maar dan compacter en eenvoudiger op te bergen dan ooit. Het assortiment omvat de Ava-kinderstoel, de Loa-wipstoel en de Tori Co-sleeper, dus vanaf het moment dat je baby wakker wordt, kan hij of zij comfortabel en in stijl eten, schommelen en slapen.

False

 

 

Ava

Samen van gezinsmaaltijden genieten

De Ava-kinderstoel biedt de perfecte oplossing als je ruimte wilt besparen. Dankzij de drie ligstanden is hij geschikt voor gebruik vanaf de geboorte tot de leeftijd van 3 jaar. Hij kan extra compact worden ingeklapt, eenvoudig uit het zicht worden opgeborgen en is supereenvoudig schoon te maken. 

Loa

Voor gezelligheid en comfort, de hele dag door

De gevoerde zitting van de Loa en de twee ligstanden zorgen vanaf de geboorte tot een leeftijd van 6 maanden voor het knusse comfort dat je baby nodig heeft. Laat de Loa heen en weer wiegen om je baby te laten ontspannen of gebruik hem stilstaand wanneer je baby tot rust moet komen.

Tori

Voor comfortabele slaapjes, vlak naast je

Comfort zonder compromissen. De Tori Co-sleeper kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot een leeftijd van 6 maanden. Hij heeft een extra comfortabel matras en ademende stoffen die voor een maximale luchtcirculatie zorgen. Wanneer je de Tori niet gebruikt, kun je hem plat inklappen, zodat hij extra eenvoudig is op te bergen. 

cream
Ben je benieuwd naar wat andere ouders zo fijn vinden aan het Compact assortiment?
Loa
5
Een geweldige aankoop! Het biedt zowel comfort als functionaliteit
Moha
7 juni 2023
Ava
5
Veilig, comfortabel en super makkelijk mee te nemen! Aanrader!
Sanne.Lisa
9 juni 2023
Tori
5
Het is een complete co-sleeper en ook nog eens mooi in elk interieur.
Denise88
3 juni 2023