Onze nieuwe Maxi-Cosi Coral

Video bekijken

Ontworpen om dicht bij je kindje te zijn

De Maxi-Cosi Coral is met het innovatieve, modulaire design meer dan een autostoeltje, het is een opnieuw ontworpen babyautostoeltje voor gemak dat past bij de moderne tijd. Ouders beschikken met de Maxi-Cosi Coral over een dubbele functionaliteit met een verwijderbare lichtgewicht carrier en ergonomische zitverkleiner. Dat betekent optimaal gemak en mobiliteit, elke dag weer.

Ontworpen om dicht bij je baby te zijn

Er zijn meerdere manieren om je kindje dicht bij je te houden dankzij de diverse draagmogelijkheden en de gevoerde, verstelbare handgrepen.

Ultralicht en eenvoudig te dragen

De verwijderbare carrier van Coral weegt slechts 1,7 kg en is gemakkelijk te dragen. Je kunt je kindje nu eenvoudiger verder laten dutten tijdens het vervoer van auto naar werk of een uitstapje naar familie.

Optimaal comfort en ongestoord reizen

Pasgeboren en groeiende kindjes zitten heerlijk comfortabel en kunnen ontspannen en ongestoord reizen dankzij de perfecte pasvorm van de zachte zitverkleiner.

Altijd veilig

Coral voldoet aan de strengste i-Size-normen en beschikt voor jouw gemoedsrust over visuele en auditieve indicatoren die bevestigen of de installatie correct is uitgevoerd.

Gemakkelijk te plaatsen!

Coral kan bovendien op een ISOFIX-base worden geplaatst en is geschikt voor vrijwel alle kinderwagens. Klik Coral op zijn plek en gebruik dit veilige reissysteem om zorgeloos uit de auto te stappen.
Ontdek het eerste ritje naar huis