Hoe kies je een kinderwagen die past bij jouw levensstijl als ouder?

Als je buik steeds harder groeit, is het tijd om na te denken over de manier waarop je gaat wandelen en op ontdekking uitgaat zodra je kleintje is geboren. Maxi-Cosi heeft voor elke levensstijl de juiste kinderwagen. Omdat jouw levensstijl net als jij uniek is en jij de kinderwagen verdient die daar het beste bij past.

Als jullie 'Super-Urban'-ouders zijn:

Jullie wonen in het centrum van een grote stad en maken misschien regelmatig gebruik van het openbaar vervoer, lopen vaak trappen op en jullie lopen elke dag op smalle stoepen. Jullie zijn altijd onderweg en hebben voor jullie levensstijl een kinderwagen nodig die net zo flexibel is als jullie. 'Super-urban'-kinderwagens zijn lichtgewicht, zijn razendsnel in te klappen en zijn compact, zodat ze eenvoudig kunnen worden meegenomen. 
Een kleinere kinderwagen mag niet betekenen dat je concessies moet doen op het gebied van comfort. Daarom integreert Maxi-Cosi altijd een cocoon in zijn 'super-urban'-kinderwagens. Kijk voor wandelingen door de stad eens naar de Zelia2LilaSP of Gia!

Als jullie 'Urban – Versatile'-ouders zijn:

Jullie wonen in een drukke buitenwijk van een stad en houden jullie van winkelen in de stad of lange wandelingen in het park. 'Urban - Versatile'-kinderwagens hebben grote boodschappenmanden waar je al je aankopen en eigendommen in kunt opbergen. Voor deze stedelijke levensstijl kun je het beste een makkelijk wendbare en lichtgewicht kinderwagen hebben om stoepranden op te komen en over verschillende soorten bestrating te wandelen. 
Een gevoerde zitting en wielvering zijn gewenst om het comfort van je kleintje tijdens wandelingen te verbeteren. Als het tijd is om naar huis te gaan, kunnen deze kinderwagens eenvoudig compact worden ingeklapt en passen ze zelfs in de kleinste ruimtes. De Adorra 2, Lila, Lila CP of Laika 2 brengt je overal waar je heen wilt! 

Als jullie 'outdoor'-ouders zijn:

Jullie wonen in een rustige buitenwijk of op het platteland en gaan jullie graag op ontdekking in de natuur. Voor deze 'outdoor'-levensstijl heb je waarschijnlijk een stevige kinderwagen met 3 of 4 grote off-roadbanden nodig om allerlei verschillende ondergronden, waaronder steentjes en sneeuw, aan te kunnen. 
Een wandeling moet voor jou en je baby altijd fijn zijn. Daarom hebben 'outdoor'-kinderwagens dubbel gevoerde stoeltjes, wielen die geschikt zijn voor elk terrein en vering voor een comfortabele wandeling. De Lila XP neemt je mee buiten de gebaande paden!