Alles wat je moet weten om een kinderwagen te kiezen die bij je levensstijl past!

Als je buik steeds dikker wordt, is het tijd om na te denken over hoe je van die eerste wandelingen gaat genieten en al die nieuwe plekken gaat verkennen als je kleintje er is! Waar je ook heen wilt of wat je levensstijl ook is, Maxi-Cosi heeft de juiste kinderwagen voor je om overal in comfort op ontdekkingstocht te gaan!

Afspelen
False

Een compacte kinderwagen is misschien iets voor jou als ...

... je op zoek bent naar een lichte, gemakkelijk op te vouwen kinderwagen vanaf de geboorte zodat je verder kunt gaan met het kuieren over smalle, drukke trottoirs en gemakkelijk in en uit het openbaar vervoer kunt stappen. Als ouder ben je altijd onderweg en je hebt een kinderwagen nodig die even wendbaar is als jij en tegelijk het beste comfort voor je baby biedt. Onze Maxi-Cosi ultracompacte kinderwagens zijn licht zodat je ze gemakkelijk kunt dragen. Je kunt ze in een handomdraai compact opvouwen zodat je ze snel en gemakkelijk kunt opbergen. Combineer onze compacte kinderwagens met een van onze babyautostoeltjes of reiswiegen om het perfecte reissysteem te creëren. Deze kinderwagens zijn de beste keuze voor ouders in de stad en bieden zowel gemak in de stad als ultiem comfort!

Een comfortabele kinderwagen past misschien bij je als ...

... je geïnteresseerd bent in een gemakkelijk te manoeuvreren en compact op te vouwen kinderwagen vanaf de geboorte, om te genieten van zowel het winkelen in de stad als van lange wandelingen in het park. Je bent als ouder flexibel en je wilt dat je baby kinderwagen past bij je veelzijdige leven in de stad en daarbuiten. Onze Maxi-Cosi comfortabele kinderwagens kunnen verschillende soorten bestrating aan dankzij de vering in de wielen en bieden je baby optimaal comfort dankzij de gevoerde zitjes. Voeg een van onze babyautostoeltjes of reiswiegen toe om een reissysteem te creëren om overal ontspannen te kunnen wandelen met een comfortabele kinderwagen van Maxi-Cosi!

Een all terrain kinderwagen is misschien de beste optie als ...

... je een comfortabele kinderwagen nodig hebt vanaf de geboorte, met geschikte wielen om het buitenleven te ontdekken, ongeacht het weer! Als actieve ouder heb je een stevige kinderwagen nodig met weerbestendige stof voor alle seizoenen en all terrain banden, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van je baby! Onze all terrain kinderwagens hebben comfortabel gevoerde zitjes en vering op all terrain wielen. Je kunt ze ook gebruiken in combinatie met een van onze reiswiegen om een perfect reissysteem te creëren voor ontspannen tochtjes buiten de gebaande paden! Verlaat de gebaande paden met een all terrain kinderwagen, maar altijd comfortabel

Reissystemen

Als je als ouder op zoek bent naar een manier om snel en moeiteloos van de straat naar de auto te verplaatsen met je pasgeborene, dan is een reissysteem het meest geschikt. Een Maxi-Cosi 3-in-1-reissysteem voegt een bijpassend autostoeltje toe aan je reiswieg en kinderwagencombinatie. Je kunt je autostoeltje eenvoudig op het frame van de kinderwagen klikken of je kunt je reiswieg op het frame van de kinderwagen gebruiken om een opvallende moderne variant van een traditionele kinderwagen te creëren.