CabrioFix i-Size Base

Gewoon klikken en gaan met CabrioFix i-Size
0 - 12 M
40 - 75 cm
0 - 12 kg
€  159,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Ontworpen voor het CabrioFix i-Size-babyautostoeltje

Maxi-Cosi's CabrioFix i-Size-base is speciaal ontworpen om ISOFIX-installatie mogelijk te maken voor het CabrioFix i-Size-babyautostoeltje

Click & Go-installatie bij de CabrioFix i-Size

Bevestig je babyautostoeltje met een eenvoudige klik op de CabrioFix i-Size ISOFIX-base en je bent klaar om te gaan.

i-Size-veiligheid; ISOFIX-installatie

Biedt uitstekende veiligheidsprestaties en voldoet aan de nieuwste Europese i-Size-veiligheidsstandaard.

Feedback bij bevestiging

De visuele indicatoren op de base geven aan wanneer de base juist is geïnstalleerd, zodat dit niet fout kan gaan.

Productomschrijving

Maxi-Cosi's CabrioFix i-Size-base past perfect bij het Maxi-Cosi CabrioFix i-Size-autostoeltje en bied je een gebruiksvriendelijke Click & Go-installatie. Onze Maxi-Cosi CabrioFix i-Size-base kan eenvoudig worden bevestigd op de ISOFIX-bevestigingspunten in je auto. Volg de stappen in onze gebruikershandleiding om ervoor te zorgen dat de base correct in je auto is geïnstalleerd. Na installatie kun je de CabrioFix i-Size-base in de auto laten zitten. Zo kun je het CabrioFix i-Size-babyautostoeltje elke keer dat je in of uit de auto stapt eenvoudig en veilig op de base klikken. Visuele indicatoren op de base geven aan wanneer je CabrioFix i-Size-base en CabrioFix i-Size-autostoeltje correct zijn geïnstalleerd en je gereed bent om te vertrekken.

We raden je aan om een ISOFIX-base te gebruiken. Deze is makkelijk te installeren en de kans dat je iets verkeerd doet is bijna nihil, omdat de base je feedback geeft over de juiste bevestiging. Maxi-Cosi CabrioFix i-Size-autostoeltjes kunnen eenvoudig via Click & Go-installatie op de base worden vastgeklikt, waardoor ze altijd goed en veilig vastzitten.

Onze Maxi-Cosi CabrioFix i-Size-base is zo ontworpen dat ouders zoals het babyautostoeltje eenvoudig kunnen bevestigen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je het verkeerd doet. De Maxi-Cosi CabrioFix i-Size-base is speciaal ontworpen voor ons CabrioFix i-Size-babyautostoeltje, dat via Click & Go-installatie kan worden bevestigd. Daarbij voldoet de Maxi-Cosi CabrioFix i-Size-base aan de nieuwste Europese i-Size-veiligheidsstandaard voor autostoeltjes en biedt daarmee de meest geavanceerde veiligheidsprestaties.

Compatibele producten

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk CabrioFix i-Size Base met andere modellen