Mica Pro Eco i-Size

Klaar voor vandaag & morgen
0 - 4 Y
40 - 105 cm
0 - 18 kg
€  399,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Met één hand 360° draaien

FlexiSpin is een slim, ingebouwd draaisysteem waarmee je 360° draaiende autostoeltjes eenvoudig met slechts één hand kunt draaien. Hierdoor kun je je kind eenvoudig in en uit het stoeltje tillen.

Easy-in harnas

Het Easy-in harnassysteem doet zijn naam eer aan. De vijfpunts veiligheidsgordel is speciaal ontworpen zodat je je kleintje snel en eenvoudig in en uit de auto kunt tillen.

ClimaFlow

Ontworpen met verbeterde en grotere ClimaFlow-ventilatiepanelen en ademend schuim, waardoor luchtcirculatie wordt verbeterd en het stoeltje altijd de juiste temperatuur voor je kind heeft.

G-CELL 2.0-technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen

Is als extra ingebouwd voor een maximale bescherming met verbeterde 3D-schokabsorbering vanuit meerdere hoeken, waardoor de veiligheid van je baby is gewaarborgd.

Productomschrijving

Wij geven om de toekomst. Daarom laten onze producten van vandaag de dag al onze toewijding aan morgen. Het Mica Pro Eco draaiende autostoeltje is ons ijkpunt voor veiligheid. Het is vervaardigd conform de hoogste i-Size veiligheidsstandaarden en combineert topklasse comfort met milieuvriendelijke innovatie. Dit resulteert in het eerste duurzame autostoeltje in zijn soort. Dit autostoeltje vanaf de geboorte maakt gebruik van Eco Care, wat betekent dat de gebruikte stoffen voor 100% gerecycled zijn.
Onderscheidingen
Veiligheid
Niets is voor ouders belangrijker dan de veiligheid en het comfort van hun kinderen. De Mica Pro Eco vormt het ijkpunt. Dit autostoeltje vanaf de geboorte is ontworpen volgens de strengste huidige i-Size-veiligheidsstandaarden. Het is gemaakt van 100% zachte, gerecyclede stoffen en biedt ouders daardoor de meest milieuvriendelijke keuze. G-CELL 2.0-technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen is als extra ingebouwd voor een maximale bescherming met verbeterde 3D-schokabsorbering vanuit meerdere hoeken, waardoor de veiligheid van je baby is gewaarborgd.
Gebruiksgemak
De Mica Pro Eco is een 360° draaiend autostoeltje dat is ontworpen voor jouw gemak. Dankzij het Easy-in harnassysteem kun je je kleintje elke dag ongelooflijk snel en eenvoudig in en uit de auto tillen. De slimme ingebouwde FlexiSpin-draaibeweging maakt van de Mica Pro Eco een soepel 360° draaiend autostoeltje dat met slechts één hand kan worden gedraaid. Het kan snel en eenvoudig worden bevestigd via de ISOFIX-bevestiging en de steunpoot waarborgt stabiliteit. Omdat het Mica Pro Eco draaiende autostoeltje het eerste duurzame autostoeltje in zijn soort is, is de keuze voor jou eenvoudig.
Leeftijdsgroep
Als ouders willen we onze kinderen de allerbeste start in het leven bieden. Je wilt geen compromissen of halve maatregelen. Daarom biedt het Mica Pro Eco draaiende autostoeltje alles wat je nodig hebt. Dankzij de comfortabele baby-hugg-zitverkleiner kan het stoeltje direct vanaf de geboorte worden gebruikt totdat je kleintje 4 jaar oud is. Dat betekent dat je met dit 360° draaiende autostoeltje vier jaar kunt reizen in de veiligste achterwaarts gerichte positie. Of het nu om een baby of een peuter gaat, de Easy-in vijfpunts veiligheidsgordel houdt je baby altijd veilig. Niet alleen vandaag, maar ook morgen.
Comfortfuncties
Het Mica Pro Eco draaiende autostoeltje biedt meer comfort dan alle eerdere Mica-autostoeltjes. Het autostoeltje is ontworpen met verbeterde hoeken van de ligstand en biedt daarmee op reis een topklasse slaapcomfort voor je kleintje. Dankzij grotere ClimaFlow-panelen en ademende stoffen die voor een maximale luchtcirculatie zorgen, blijft de temperatuur altijd comfortabel voor je kind. Met meerdere ligstanden en extra vulling, kun je er zeker van zijn dat je kleintje in dit autostoeltje vanaf geboorte altijd knus door kussens beschermd is. Dat levert een win-win situatie op: een comfortabel kind en gemoedsrust voor ouders tijdens het rijden.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Mica Pro Eco i-Size met andere modellen