Nomad Plus

Vrijheid om te reizen
15 M - 4 Y
76 - 105 cm
9 - 18 kg
€  169,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Eenvoudig overal mee naartoe te nemen

De Nomad Plus is gebouwd om te reizen. Hij is zeer compact en licht (4,26 kg), supereenvoudig inklapbaar en heeft een geïntegreerd handvat en een reistas.

Past eenvoudig in elke auto

Taxi, huurauto of carpoolen? Geen probleem. De Nomad Plus past door installatie met de autogordel eenvoudig in elke auto en is in minder dan 30 seconden snel te installeren.

Neem veiligheid met je mee

Wanneer je met je eigen autostoeltje reist, kun je je ontspannen in de wetenschap dat je kind veilig is dankzij de versterkte bescherming bij zijdelingse botsingen van de Nomad Plus.

Comfortabel, waar je ook naartoe gaat

Je mag dan wel onderweg zijn, maar je kind zal zich comfortabel voelen dankzij de zachte stoffen en de comfortabele voering in de zitting.

Productomschrijving

Het Nomad Plus-autostoeltje van Maxi-Cosi is zeer compact, licht en kan in slechts 30 seconden in elke auto worden geïnstalleerd zodat je bent verzekerd van veiligheid en gemoedsrust, waar je ook naartoe gaat. De Nomad Plus is eenvoudig in te klappen en mee te nemen en is ontworpen om jou de vrijheid om te reizen te bieden.
Veiligheid
Waar je ook heen gaat, door je eigen vertrouwde autostoeltje mee te nemen, kun je je ontspannen in de wetenschap dat je kind volledig beschermd en veilig is dankzij de versterkte bescherming bij zijdelingse botsingen van het stoeltje. De Maxi-Cosi Nomad Plus past in elke auto door hem te installeren met de autogordel. De gordelroutine is altijd zichtbaar, voor een perfecte installatie. Een vijfpunts veiligheidsgordel zorgt ervoor dat je kleintje altijd veilig zit.
Eenvoudig in gebruik
Reizen met kinderen is nog nooit zo eenvoudig geweest - ook zonder eigen auto. Of je nu een taxi neemt, een auto huurt om opa en oma te bezoeken of op zomervakantie gaat, met de Nomad Plus kun je vrij en eenvoudig met het gezin reizen. De Nomad Plus weegt slechts een derde van het gewicht van een gewoon peuterstoeltje en is zo compact inklapbaar, dat hij perfect is om licht bepakt te reizen. De Nomad Plus is snel te installeren (in minder dan 30 seconden) en supereenvoudig mee te nemen, zodat je kind veilig en comfortabel kan reizen, waar je ook naartoe gaat.
Leeftijdsgroep
Voor moderne gezinnen die veel onderweg zijn, is de Nomad Plus het autostoeltje dat je vanaf de leeftijd van circa 15 maanden tot 4 jaar eenvoudig mee kunt nemen, waar je ook naartoe gaat.
Comfortfuncties
De Maxi-Cosi Nomad Plus heeft een hoofdsteun die in hoogte verstelbaar is om je kind meer comfort en bescherming te bieden. Dankzij de zachte stoffen (gemaakt van eersteklas 100% gerecyclede Eco Care-stof) en de extra comfortabele gevoerde zitting zal je kleintje altijd knus en comfortabel van het ene naar het andere avontuur kunnen reizen.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Nomad Plus met andere modellen