Pebble Pro

De stoel die je baby omarmt
0 - 12 M
45 - 75 cm
€  199,99 Adviesprijs €  199,99
Op voorraad
Zie refurbished vanaf €  196,00

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Click & Go-installatie

Verminder het risico op onjuiste installatie door je baby-autozitje te beveiligen met een ISOFIX-basiseenheid.

Comfortabele baby-knuffel inleg

Zorg dat je pasgeboren baby nog beter ligt en past met een extra inleg die je baby knuffelt, inclusief een apart hoofdkussen.

Flexibel reissysteem

Schakel naadloos over van de auto naar de kinderwagen door onze Pebble Pro aan een Maxi-Cosi-kinderwagen te bevestigen.

i-Size veiligheid

Voldoet aan de nieuwste Europese i-Size veiligheidsnorm. Gebruik onze Maxi-Cosi-basis en het vervolg peuterzitje voor achterwaarts gericht reizen tot 4 jaar.

Productomschrijving

Geef je kindje een knus en comfortabel cocongevoel. De Pebble Pro van Maxi-Cosi is een babyzitje dat voldoet aan i-Size en zorgt voor het comfort via een eenvoudig harnas en een Click & Go-installatie. Dit alles terwijl je je baby knuffelt in een comfortabele inleg.

Installatie

Je kindje zal soms op reis gaan met je ouders of met je schoonouders, maar in hoeveel verschillende auto's je baby ook reist, onze Maxi-Cosi Pebble Pro past altijd. Het baby-autozitje kan worden bevestigd aan een autostoeltje, veiligheidsgordel of ISOFIX-verankeringspunten. De installatiestappen worden grondig uitgelegd in onze gebruikershandleiding. Voor een ISOFIX-installatie heb je een ISOFIX-basis nodig. Bevestig de basis aan de ISOFIX-bevestigingspunten van je auto en laat deze in de auto geïnstalleerd staan. Op die manier kun je het Pebble Pro autostoeltje eenvoudig met een simpele "klik" op de basis monteren, elke keer als je in de auto stapt. Visuele indicatoren op de basis laten je weten wanneer je Maxi-Cosi autostoeltje correct is geïnstalleerd en je klaar bent om te "vertrekken”. Pebble Pro kan worden geïnstalleerd in combinatie met de 3wayFix-basis. Voor de veiligheid van je kindje en je gemoedsrust hebben we onze veiligste reistips verzameld om je te verzekeren dat je baby altijd veilig in de auto is geïnstalleerd.

 

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Externe crashtestcentra, zoals de Duitse automobielorganisatie ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) testen onze Maxi-Cosi-autostoeltjes regelmatig op vlak van dynamische veiligheid en gebruiksgemak. ADAC gaf onze Maxi-Cosi Pebble Pro een 4-sterrenbeoordeling wat betekent dat hij heel goed scoorde op veiligheid. Onze veilige en comfortabele Pebble Pro autostoel bevat een zijdelings beschermingssysteem. In het geval van een schadelijke zijwaartse impact absorbeert het SPS (Side Protection System) van Maxi-Cosi Pebble Pro de kracht van de botsing om zo je baby tegen letsels te beschermen. De Pebble Pro bevat ook verbeterd schokabsorberend materiaal dat voldoet aan de nieuwste Europese i-Size veiligheidsnorm voor autostoelen. Dit verbeterde materiaal absorbeert nog meer botsingskracht, om je baby extra bescherming te bieden in geval van een ongeval.

De stoel die je baby omarmt

We zijn er om ouders zoals jij te helpen, en omdat we om het comfort en de veiligheid van je kleintje geven hebben we onze Maxi-Cosi Pebble Pro ontworpen om te voldoen aan de nieuwste i-Size voorschriften voor autostoeltjes. Naast veiligheid is ons baby-autozitje super comfortabel. De extra gevoerde stoel bevat een unieke (verwijderbare) inleg die je pasgeboren baby een cocongevoel geeft, waardoor ze een perfecte pasvorm hebben en betere ligpositie. Met een Click & Go-installatie samen met een ISOFIX-basis kun je onze Pebble Pro eenvoudig op zijn plaats klikken waardoor het risico op een onjuiste installatie wordt verkleind. Je kan de Maxi-Cosi ISOFIX-basis met een autostoeltje voor peuters blijven gebruiken voor langer reizen in de achterwaarts gerichte positie. Deskundigen raden aan tot 4 jaar kindjes in de achterwaarts gerichte positie te laten reizen omdat het een betere hoofd- en nekbescherming biedt. Bovendien betekent dit dat je altijd dezelfde basis kunt gebruiken.

 

Afneembare hoes

 Of je baby nu onderweg ziek wordt of onze Pebble Pro vuil wordt, de bekleding van de autostoel van Maxi-Cosi kan eenvoudig worden verwijderd en vervolgens in de wasmachine worden gewassen. Dit maakt het gemakkelijk schoon te houden, wat er ook gebeurt.

 

Reissysteem

 Ga je voor een kort bezoek aan familie of vrienden? Moet je even stoppen bij de supermarkt? Zin in een ontspannende wandeling buiten? Gebruik onze i-Size autostoel in combinatie met een kinderwagen door onze Pebble Pro erop te klikken in slechts één klik. Combineer onze autostoel met een Maxi-Cosi-kinderwagen voor een compleet en praktisch reissysteem. Maxi-Cosi Pebble Pro is goedgekeurd voor gebruik in het vliegtuig (TUV-certificering) en je kunt het makkelijk meenemen op vakantie.

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Pebble Pro met andere modellen