Leona²-reissysteem met Oria en Pebble 360 Pro

0 - 4 Y
0 - 22 kg
€  989,96 Adviesprijs €  989,96
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Productomschrijving

Het nieuwe, complete 3-in-1 Maxi-Cosi Leona²-reissysteem maakt de keuze tussen comfort en gemak overbodig. De in stijl bij elkaar passende combinatie van de comfortabele en zeer gemakkelijke Maxi-Cosi Leona²-kinderwagen, de Maxi-Cosi Oria-reiswieg en topkwaliteit Maxi-Cosi Pebble 360 Pro-autostoeltje biedt je kleintje overal het genot van comfort! Deze zeer compacte bundel kun je snel en moeiteloos zowel in de auto als op straat gebruiken.
Leona² kinderwagen
De ultracompacte Leona²-kinderwagen heeft het allemaal in zijn mars. Hij combineert maximaal comfort met een stadsvriendelijk formaat. De Leona²-kinderwagen maakt deel uit van het complete Leona²-reissysteem en is superlicht, kan eenvoudig worden ingeklapt en past in kleine ruimtes en de kofferbak van een taxi, waardoor het stadsleven een stuk eenvoudiger wordt. In combinatie met de zitting weegt hij slechts 8,84 kg. Leona² kan snel en eenvoudig met één hand worden ingeklapt, zodat je je kleintje altijd kunt vasthouden als je een trap op of af loopt of wanneer je de kofferbak van een auto inpakt. Je baby kan in beide richtingen vlak liggen om onderweg te genieten van een snel dutje. Je kunt je kleintje naar jou gericht houden met het omkeerbare kinderwagenzitje en als hij/zij nieuwsgieriger is, kun je eenvoudig overschakelen zodat hij/zij met het gezicht naar buiten gericht zit. Omdat de zitting verstelbare en omkeerbare is, kun je de Leona² met de zitting vanaf de geboorte tot de leeftijd van 4 jaar gebruiken.
Oria reiswieg
Voor die eerste wandelingen wil je dat je kleintje zich zo comfortabel mogelijk voelt! Geen zorgen met het Leona² 3-in-1-reissysteem, want dit zeer complete reissysteem wordt geleverd met een in stijl bijpassende en zeer comfortabele Oria-reiswieg! Met een breed en ruim matras biedt de Oria-reiswieg en baby´s een echt bed om onderweg in te slapen. Je kunt op pad gaan zonder je baby wakker te maken, dankzij het praktische 2-kliksysteem van de reiswieg. De reiswieg kan soepel en eenvoudig op het frame van de Leona²-kinderwagen worden bevestigd. Met behulp van het geïntegreerde draaghandvat kun je deze comfortabele reiswieg via een paar simpele klikken van je Leona²-kinderwagen afnemen. De Oria-reiswieg weegt slechts 4 kg, zodat hij eenvoudig te dragen is, wat ideaal is voor ouders met weinig bergruimte. Hij is ook inklapbaar zodat je hem eenvoudig kunt opbergen of vervoeren, en daarmee biedt het Leona² 3-in-1-reissysteem veel comfort en is hij klein in gebruik! De Oria-reiswieg kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot ca. 6 maanden.
Pebble 360 Pro babyautstoel
Als je naar de auto gaat, wil je dat je kleintje comfortabel en veilig blijft! Dankzij onze Pebble 360 Pro, de babyautostoel die dit comfortabele en efficiënte reissysteem compleet maakt, hoef je je geen zorgen te maken. Pebble 360 Pro levert maximaal slaapcomfort voor je baby, vanaf de geboorte tot 15 maanden. Het zitje heeft drie ligstanden (waaronder een superieure volledige ligstand) die zowel in de auto als op een kinderwagen kunnen worden gebruikt. De vlakke ligstand is een meer natuurlijke slaaphouding voor baby's, omdat het de luchtwegen openhoudt en ze beter kunnen ademen. In combinatie met de draaibare FamilyFix 360 Pro uitschuifbare base (apart verkrijgbaar) kun je je kind moeiteloos draaien en naar je toe schuiven. Het Easy-in harnas voegt nog meer gemak toe, zodat je je baby met een minimale inspanning kunt vastzetten. Onderweg biedt de geïntegreerde G-CELL technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen van Maxi-Cosi superieure veiligheid.

Compatibele producten

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Leona²-reissysteem met Oria en Pebble 360 Pro met andere modellen